Ingezonden persbericht


De Goede van Twijnstra Gudde naar Ab Ovo

Capelle a/d IJssel, 4 september 2006 --- Robert de Goede is per 1 september aangesteld als senior consultant bij IT-dienstverlener Ab Ovo.

Robert de Goede (42) zal in de functie van senior consultant bij Ab Ovo verantwoordelijk worden voor de uitvoering van (interim management) opdrachten met een zeer complex en/of multidisciplinair karakter. Daarnaast zal hij een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere uitbreiding van de klantenportefeuille.

De Goede heeft brede managementervaring opgedaan bij uiteenlopende werkgevers. Bij Philips Consumer Electronics was hij als interim manager verantwoordelijk voor de herinrichting van de Europese after-salesorganisatie (700 medewerkers). De meest recente werkgever van De Goede is Twijnstra Gudde waar hij als associé fungeerde. Daarvoor bekleedde hij lijnmanagement posities bij onder meer Danzas, Nedlloyd en IBM.

Bij Danzas was De Goede, in de functie van senior VP vanuit Basel, verantwoordelijk voor de corporate ICT-strategie. Als informatiemanager bij Nedlloyd heeft hij onder meer alle decentraal beheerde Warehouse Management Systemen door één standaard systeem vervangen. Bij IBM was hij verantwoordelijk voor de business unit Detachering in 'banking and insurance'.

Over Ab Ovo
Ab Ovo is een snel groeiende en onafhankelijke ICT-dienstverlener met krachtige proposities dankzij een combinatie van kennis van ICT, managementervaring en kennis van bedrijfsprocessen. Al jaren is de onderneming een belangrijke leverancier van adviesdiensten, projectmanagement, interim management en specifieke ICT-oplossingen in de sector Transport & Logistiek in heel Noordwest Europa. De laatste jaren bewijst Ab Ovo zich ook buiten deze sector bij een sterk groeiend aantal industriële ondernemingen, financiële instellingen en diverse overheden. De ICT-dienstverlener ontleent haar naam aan de Latijnse uitdrukking 'Ab ovo usque ad mala' die de Romeinen gebruikten om aan te geven dat de maaltijd compleet was. Van begin tot eind, ofwel van het voorafje (ei) tot het nagerecht (de appel). Dat is wat Ab Ovo nastreeft - vanaf het begin bij projecten betrokken zijn en deze tot een goed einde brengen. Niet voor niets voert de onderneming als motto het ambitieuze adagium "Bij ons lukt het wèl". Tot de klanten behoren bedrijven en overheden zoals bijvoorbeeld KLM, Schiphol, Ministerie van VROM, Ministerie van BZK, Achmea, Hogeschool INHOLLAND en enkele Europese spoorwegmaatschappijen. Zie voor meer informatie www.ab-ovo.nl

Meer informatie voor de pers:
Ab Ovo Nederland
Martijn Laan
Tel: +31 (0)10 286 15 33
E-mail: Martijn.laan@ab-ovo.com

Lubbers & de Jong
Maartje van Oeveren
Tel: +31 (0)20 421 05 65
E-mail: maartje@l-dj.nl