AutoRai

LPG-voordeel op nieuwe Subaru Legacy, Outback en Forester

(9/4/2006)
In navolging van de succesvolle actie welke eerder dit jaar werd gehouden, heeft Subaru besloten om de LPG-aanbieding bij aanschaf van een nieuwe auto per heden nogmaals op tijdelijke basis in te voeren. De kosten voor aanschaf en inbouw van de LPG-installatie, nu ⬠995,- in plaats van normaal ⬠2.995,-, is bij de deze nieuwe actie ook van toepassing op de zojuist geïntroduceerde 2007-uitvoeringen van de Legacy en de Outback, alsmede voor die van de Forester.

LPG-installatie
Wie voordelig wil rijden kiest vooral nu voor Subaru want rijden op LPG wordt door Subaru tijdelijk extra aantrekkelijk gemaakt. Immers bij de aanschaf en inbouw van de Teleflex GSI-installatie, het gassysteem dat Subaru hanteert, wordt een besparing geboden van 2.000 Euro. Ruimte kost de gasinstallatie niet, want er wordt een ringtank ingebouwd op de plaats van het reservewiel. Tanken wordt bij rijden op LPG heel aangenaam doordat men bij elk bezoek aan de pomp geniet van de lage literprijs. De LPG-actie geldt voor alle Legacy- en Outback-modellen met uitzondering van de 3,0 liter versies, en voor de Forester met uitzondering van de turbo-uitvoeringen.

Voor deze tijdelijk actie kan men bij alle officieel erkende Subaru 6 Sterren Dealers terecht voor nadere informatie en de actievoorwaarden.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster