Gemeente Amsterdam



Wervingscampagne traineepool van start

Vanaf september zoekt de gemeente weer naar nieuw talent voor de traineepool.

Voor de traineepool wordt er gezocht naar initiatiefrijke, flexibele en creatieve jongeren met een afgeronde HBO of Universitaire opleiding en gevoel voor politieke en menselijke verhoudingen. De studierichting is van minder belang. Er wordt gezocht naar uiteenlopende specialisten, die hun expertise breed kunnen toepassen.

talent2.jpg (21 Kb) Twee jaar durend traineeship

Een traineeship is een combinatie van werken en leren. De gemeente biedt een contract voor 32 of 36 uur per week voor een periode van twee jaar. Er wordt ervaring opgedaan met zowel het ontwikkelen van beleid als het uitvoeren van projecten. Om een goed inzicht te krijgen in de samenhang tussen de verschillende onderdelen van de gemeente Amsterdam wordt de trainee ook twee maal voor een aantal maanden gedetacheerd bij een andere dienst of stadsdeel.

wervingsposter Informatiemiddag

Vanaf 7 september zijn alle traineeplekken te zien op Werken bij Amsterdam. Er is een informatiemiddag op 15 september 2006 van 15.00-18.00 uur in het Stadhuis van Amsterdam. In de maanden oktober tot en met november vindt de selectie plaats.