Ingezonden persbericht


Bedrijfsovernamespecialist Adcorporate zet eerste stap in televisiewereld

Hilversum/Boekel, 4 september 2006 - Adcorporate, dé specialist op het gebied van bedrijfsovernames, exploiteert www.overnamecentrum.nl. Vanaf maandag 4 september is deze bedrijfsovernamesite gekoppeld aan de website van het nieuwe RTL 4-programma 'Opvolger Gezocht'. Via www.opvolgergezocht.nl kunnen verkopers en kopers op de bedrijvenmarkt elkaar nu op gemakkelijke wijze treffen.

Op www.overnamecentrum.nl brengt Adcorporate kopers en verkopers van bedrijven bij elkaar. Het is een overzichtelijke en laagdrempelige site waarop bezoekers snel hun weg vinden. De site bevat ook algemene informatie over bedrijfsovernames. Filip Demuyt, verantwoordelijk voor de oprichting van Adcorporate in 2002, vindt de afspraken tussen RTL 4 en Adcorporate logisch: "Er is ontzettend veel behoefte aan informatie en advies over dit onderwerp. Onze site sluit uitstekend aan op de doelstelling van het programma 'Opvolger Gezocht'. Daarom staat ook productiemaatschappij Palm Plus vierkant achter het initiatief. "

Bedrijfsovernamespecialist Adcorporate richt zich op de aan- en verkoop van organisaties tot 250 medewerkers. Naast www.overnamecentrum.nl exploiteert de organisatie nog een aantal andere bedrijfsovernamesites. Met vier vestigingen in Nederland en één in Duitsland behoort het bedrijf tot de grotere spelers in de markt.


---