2e persbericht van maandag 4 september 2006

Eindhoven, 04-09-2006 o Berichten uit de regio

Helmond: Politie arresteert verdachte van mishandeling

De politie heeft maandag rond 14.45 uur op het politiebureau aan de Kasteel Traverse een 41-jarige man uit Helmond aangehouden. De man zou kort daarvoor een 20-jarige man uit Helmond op de Ruusbroeclaan hebben mishandeld met een knuppel. Beide mannen zijn bekenden van elkaar. Het een en ander zou te maken hebben gehad met een eerder incident. De verdachte is in verzekering gesteld nadat hij zichzelf bij de politie meldde. Het slachtoffer liep verwondingen op aan zijn gezicht en schouder.

Helmond: Auto gestolen

Tussen maandag 0.15 en 7.30 uur is vanaf de Diamantstraat een bestelauto gestolen. Het gaat om witte Mercedes Benz, type Vito110CDI met het kenteken 52-BN-ND.

Helmond: Inbraak in bedrijf

In een bedrijf aan de Vondellaan is tussen zaterdag 17.00 en maandag 9.00 uur ingebroken. Het slot van de voordeur werd opengebroken. Uit de kassa zijn VVV-bonnen en een geldbedrag van 50 Euro weggenomen.

Oirschot: Inbraak in woning

In een woning aan De Rentmeester is ingebroken in de nacht van zondag op maandag. De voordeur van het huis is via de brievenbus open gemaakt. Uit de woning zijn onder andere sleutels, een rijbewijs, een mobiele telefoon en een geldbedrag van 120 Euro weggenomen.

Budel: Politie houdt snelheidscontrole

De politie heeft maandag tussen 7.50 en 11.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Bergbosweg. Van de 171 gecontroleerde voertuigen reden er 51 te hard. Er mag daar 80 km/u worden gereden. De hoogst gemeten snelheid was 142 km/u.

Budel: Gereedschap weg bij inbraak

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Fabrieksstraat is een hoeveelheid gereedschap weggehaald. Dat gebeurde het afgelopen weekeinde. Een ruit van een toegangsdeur werd ingeslagen.

Beek en Donk: Inbraak in schuur en garage

Uit een garage en een schuur bij een woning aan de Lekerstraat zijn onder meer een bosmaaier, een schaapscheermachine en enkele elektrische gereedschappen weggehaald. Dat gebeurde tussen zondag 22.30 uur en maandag 8.00 uur. Een deur van de garage is opengebroken; de schuur was niet afgesloten.