Transavia

transavia.com bedolven onder vakantiefoto's

transavia.com is de afgelopen week letterlijk bedolven onder de digitale vakantiefoto's van klanten. Om het 40-jarige verjaardag van het bedrijf dit najaar aandacht te geven, lanceerde transavia.com afgelopen week het idee om een Boeing 737-800 toestel te gebruiken als fotoalbum.

Klanten zijn uitgenodigd hun beste vakantiefoto's te uploaden via de website van transavia.com. De 40 mooiste en meest originele foto's worden later dit jaar als grote stickers en met naamsvermelding van de fotograaf op een vliegtuig geplakt. Bovendien ontvangt iedere winnaar van wie de foto op het toestel wordt geplaatst twee retourtickets voor een transavia.com bestemming naar keuze.

De actie blijkt direct een doorslaand succes: inmiddels zijn in de eerste paar dagen na het bekendmaken van de actie ruim 3500 foto's binnengekomen.

De verzameling foto's wordt tevens gebruikt voor de nieuwe website van transavia.com, die eind van dit jaar wordt gelanceerd. Deze nieuwe website zal reisinspiratie bieden, waarbij de vakantie-ervaringen van klanten voor klanten een belangrijke plaats zullen innemen. De foto's die al geselecteerd zijn, worden de komende weken al getoond op een virtueel vliegtuig dat op de huidige website te zien zal zijn.

De fotoactie loopt nog tot en met 8 oktober. Het met foto's bestickerde vliegtuig zal in november worden onthuld. Uiteraard in aanwezigheid van de winnaars.