Ingezonden persbericht


Qurius benoemt Pieter Meeuwis tot directeur Managed Services

4 september 2006 - Pieter Meeuwis is benoemd tot directeur van Qurius' nieuwe business line Managed Services. Qurius Managed Services biedt een beheerconcept voor op Microsoft-producten gebaseerde ICT-applicaties en -infrastructuren. Het scala aan geboden diensten strekt van periodieke applicatie- en infrastructuurondersteuning tot applicatiehosting en outsourcing. Met deze vierde business line wil Qurius inspelen op de groeiende belangstelling bij klanten voor uitbesteding van het beheer van Microsoft-applicaties. Pieter Meeuwis brengt hiertoe een ruime ervaring in het opzetten en uitbouwen van beheerdienstverlening in: zo was hij tussen 1998 en 2005 verantwoordelijk voor de business unit application management van Ctac.

Fred Hermans, CEO van Qurius: "Steeds meer klanten overwegen om het beheer van hun Microsoft-omgevingen (deels) bij een 'one stop shop' onder te brengen. Onze ervaring in Microsoft Dynamics-oplossingen, Microsoft .NET- en infrastructuurproducten als Windows en SQL Server maakt Qurius hiervoor de een ideale partner. Qurius Managed Services biedt SLA's ofwel service level agreements in verschillende smaken: van 7x24 uurs (hoge) beschikbaarheid tot support op verzoek, met keuzemogelijkheden uit hosting, technisch beheer, applicatie- en functioneel beheer van Microsoft-producten. Daarmee kunnen we nu voorzien in de complete levenscyclus van Microsoft-platforms: van invoering, beheer, upgrades en uitbreidingen naar nieuwe oplossingen. Met deze services als onderdeel van ons business model verwachten we meer 'recurring revenue' te kunnen realiseren."

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op pakket- en platformsoftware van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsapplicaties en van IT-infrastructuren. Binnen de groep verzorgt Qurius Advanced Solutions professionele softwareontwikkeling en -integratie. Qurius Business Solutions verkoopt, ontwikkelt en realiseert branchespecifieke bedrijfsapplicaties en is marktleider in Microsoft Dynamics-oplossingen in Nederland en België. Qurius Infrastructure Solutions verzorgt ontwerp en invoering van ICT-infrastructuren. Qurius Managed Services verzorgt het beheer, onderhoud en support van applicaties en infrastructuren. Qurius is gevestigd in Nederland en België en beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie is beschikbaar via www.qurius.com.

Contact
Qurius, Caroline Jooren: telefoon 0418 683 500 of caroline.jooren@qurius.com.