Gemeente Leiden

Burgemeester Lenferink brengt felicitatiebezoek aan 70-jarig bruidspaar Logeman-Van Oosten

Afgelopen zaterdag, 2 september, heeft burgemeester Lenferink een felicitatiebezoek gebracht aan het 70-jarig bruidspaar Logeman-Van Oosten. Het paar woont sinds 2003 in Woon-, Zorg- en Dienstencentrum De Robijn.

Mevrouw Hesther Logeman-Van Oosten is in Leiden geboren op 22 oktober 1914. Haar echtgenoot, de heer Gerhard Logeman, is geboren op 6 februari 1913. Het echtpaar, op 2 september 1936 in Leiden in het huwelijk getreden, heeft één zoon en twee kleinkinderen.

De burgemeester heeft het echtpaar namens Hare Majesteit de Koningin een gelukwens aangeboden. Daarnaast heeft de burgemeester hen twee fotoboeken over Leiden cadeau gedaan. Eén boek over het Leiden van nu en één over het Leiden van vroeger.

Het bezoek van de burgemeester was een geanimeerde bijeenkomst. Onder andere in aanwezigheid van twee zusters van mevrouw Logeman is er over heel wat gesproken: over werk, over Leiden en over de locatie waar het echtpaar is getrouwd: niet in het stadhuis aan de Breestraat (dat was afgebrand) maar in een gebouw aan de Nieuwe Rijn waar in 1936 Burgerzaken was gevestigd.

Nadere informatie:
Fons Delemarre, Bureau Communicatie gemeente Leiden, tel. (071) 516 50 55 en (06) 54 72 58 18.

---- --