Linki.nl komt met 'Webwinkel marketing'

UDEN, 20060904 -- Speciaal voor de beginnende Webwinkelier komt de 'Doe het zelf' online topmarketeer Linki nu met Webwinkel marketing. 'Webwinkel marketing' helpt bij een succesvolle start van webwinkels.

Kent u dat ook: een perfecte webshop of een heel aantrekkelijke aanbieding die u via internet aan de man wilt brengen. Super! Maar hoe komt een Webwinkelier aan de juiste bezoekers?

Professioneel en breed online adverteren en promoten was tot voor kort alleen weggelegd voor ervaren online marketeers met toegang tot de grote mediabureaus. Ofhet was een zeer tijdrovende aangelegenheid, linkruils op zetten met welwillende webmasters, mailtjes sturen, uiteindelijk veel betalen en geen zicht op de behaalde resultaten.

Het Webwinkel pakket van Linki maakt van iedere webwinkelier een online topmarketeer.
Linki bundelt techniek, ervaring en bereik om een vliegende start mogelijk te maken.
In een paar eenvoudige stappen worden een Banner campagne, E-mail campagne en
Zoekmachine campagne samengevoegd tot een Webwinkel campagne. Daarna gaat Linki
vier weken lang aan de slag met een aantal belangrijke doelen voor ogen namelijk: naamsbekendheid verbeteren, linkpopulariteit verhogen, vindbaarheid in de zoekmachines verbeteren en potentiële klanten bij de winkel afleveren. Vorderingen zijn via een persoonlijk 'Mijn Linki' account te volgen.

DOTCOM Projects BV voorziet met Webwinkel marketing in de behoefte van een zeer groot aantal webwinkeliers.

EINDE PERSBERICHT

Webwinkel marketing voor de beginnende Webwinkelier