Provincie Overijssel

Balkenende en minister Peijs bezoeken Overijssel

balkenende324.jpg (15 Kb)
Op maandag 4 september brengen zowel minister-president Balkenende als minister Peijs een bezoek aan de provincie Overijssel. Beide bewindspersonen laten zich op locatie informeren over spraakmakende innovatieve ontwikkelingen. De minister-president is de hele dag te gast in Overijssel en bezoekt de Balgstuw in Kampen en Trias Jeugdhulp in Zwolle.

In Enschede opent hij het Academisch jaar van de Universiteit Twente en als afsluiting van de dag spreekt hij over economie en dynamiek tijdens het âLaerdinerâ. Minister Peijs van Verkeer en Waterstaat ontvangt âs middags in Zwolle de netwerkanalyse verkeer Noordwest-Overijssel. Aansluitend zal zij in het IJsseldeltagebied de tentoonstelling âVeilig wonen, werken en recreëren in IJsseldelta Zuidâ openen.

Het provinciebestuur ontwikkelt en stimuleert samen met partners en inwoners innovatieve initiatieven om de kwaliteit van leven in Overijssel hoog te houden. Niet alleen de te bezoeken locaties weerspiegelen dit. Minister-president Balkenende en minister Peijs praten ook met diverse jongeren, inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van instellingen over ontwikkelingen in hun leef-, woon- en werkomgeving.