Ingezonden persbericht


AGENDABERICHT

Een schat aan kennis heel dicht in de buurt

Funkwerk Business Roadshow 2006: 2 workshops, 2 landen, 4 steden

Amsterdam, 2 augustus 2006 --- Funkwerk Enterprise Communications, leverancier van professionele netwerk access-oplossingen, organiseert in de eerste weken van september vier roadshows. Praktische workshops geven de deelnemers instrumenten voor zakelijk succes. Trends, het laatste nieuws uit de markt en presentaties geven de aanwezigen een overvloed aan IT- en CT-kennis.

Tijdens de roadshow 2006 worden twee praktische workshops aangeboden. De Communicatie Technologie Workshops "Koren op de Molen" over Voice over IP in de praktijk beginnen om 9.30 en eindigen rond 13.00. De Informatie Technologie Workshops "Eenklaps" over router-configuratie met nieuw bedieningsoppervlak starten om 14.30 en duren tot ongeveer 18.00 uur. Meer informatie: heike.hinrichs@funkwerk-ec.com

Deskundigen zullen in de lezingen en interactieve workshops informatie geven over de nieuwe configuratieconcepten voor WLAN en IPSec, de Funkwerk producten, aansluiting op SIP providers en de overstap naar VoIP. Aansluitend is er aandacht voor de manieren waarop Funkwerk resellers in Nederland kan ondersteunen op het gebied van marketing, sales en techniek. De bijeenkomsten worden georganiseerd op:

5 september in het Van der Valk Hotel Vianen;

6 september in het Van der Valk Hotel Eindhoven;

13 september in Hotel Serwir in Sint-Niklaas;

14 september in Novotel Namur-Wépion in Wépion (Namur).

Het event is bedoeld voor ICT beheerders en netwerk beheerders. Deelname aan Roadshow 2006 is kosteloos. U kunt zich aanmelden via: http://www.funkwerk-ec.com/templates_calender_of_events_detail_en,1047,837,67257,detail.html

Persvertegenwoordigers kunnen zich aanmelden om het evenement kosteloos bij te wonen via het emailadres: peter@l-dj.nl

Over Funkwerk Enterprise Communications

Funkwerk Enterprise Communications GmbH is een van de belangrijkste Europese leveranciers van professionele netwerk access- en ICT-oplossingen voor bedrijven, overheden, organisaties en carriers. Het portfolio bestaat uit technologieën voor wireless LAN, IP-gebaseerde routing, VPN, Voice over IP en telecomsystemen, waarbij de nadruk ligt op pionierwerkzaamheden op het gebied van spraak-dataconvergentie. De oplossingen worden op de markt gebracht onder de merknamen Artem (wireless LAN), Bintec (routers, VoIP) en Elmeg (telefonie, VoIP) en worden ondersteund door een uitgebreid concept van trainingen, service en support.

Funkwerk Enterprise Communications GmbH heeft zijn hoofdkantoor in Neurenberg, Duitsland en heeft 400 werknemers die werken op bedrijfslocaties in Neurenberg, Neu-Ulm, Peine en Berlijn. Naast Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is Funkwerk Enterprise Communications GmbH ook actief in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië, Griekenland, Italië, Portugal, Spanje, Oost-Europa, Scandinavië en het Midden-Oosten, soms vertegenwoordigd door dochterondernemingen.

Het bedrijf is onderdeel van Funkwerk AG, gevestigd in Kölleda, Duitsland.

Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong

Peter Keijzer

020 421 0565

peter@l-dj.nl

Funkwerk Enterprice Communications GmbH
Heike Hinrichs

+49 (0) 30 78717592
heike.hinrichs@funkwerk-ec.com