Deltion College


Werken en leren in de techniek (inschrijfavonden)

Naast het werken ook leren? Voor werknemers in de techniekbranche zet het Deltion College haar deuren open. Op dinsdag 5 september kunnen werknemers zich inschrijven voor de BBL-opleidingen van Installatietechniek en Metaal op de locatie Blaloweg 3. Op donderdag 7 september vindt de inschrijfavond voor Elektrotechniek plaats op de locatie Energieweg.

Werknemers die zich in de bovenstaande branche willen bijscholen, zijn van harte welkom. Ook niet- gediplomeerden kunnen zich op deze avonden inschrijven. Van 18.30 uur tot 20.30 uur zijn werknemers en hun werkgevers van harte welkom.

Het Deltion College is een Regionaal OpleidingenCentrum (ROC) en biedt in Zwolle en omgeving meer dan 400 opleidingstrajecten aan in bijna alle sectoren. Mensen van verschillende levensbeschouwingen en culturen zijn bij ons welkom. Wij bieden een prettige en veilige leeromgeving zodat iedereen zich bij ons thuis voelt en met plezier kan leren en werken. Kleine en betrokken docententeams verzorgen een groep van opleidingen. Er is dus ruimte voor persoonlijk contact, goede begeleiding en individuele aandacht. Praktijkgericht onderwijs vormt bij ons het uitgangspunt. Omdat onderwijs goed moet zijn, eigentijds en vernieuwend, passen we onze opleidingen regelmatig aan.

Datum: 31-08-2006

---