Politie Limburg-Noord

Vijf zaken in de uitzending van De Gouden Tip

Datum: 4-09-2006
Tijd bericht: 14:34
Plaats: Venlo / Maastricht
In de uitzending van het opsporingsprogramma De Gouden Tip van 5 september komen de volgende zaken aan de orde:

Zaak 1: Openlijke geweldpleging in Heerlen
Op zaterdag 5 augustus werd een 53-jarige man uit Heerlen mishandeld door een groepje jongeren. De man werd geslagen en geschopt terwijl hij op de grond lag en raakte daarbij ernstig gewond. De politie toont foto's van de vermoedelijke daders en vraagt getuigen zich te melden.

Zaak 2: Gewelddadige overval op woning in Leveroy
Op dinsdag 25 juli vond een gewelddadige overval plaats op een woning in Leveroy. De bewoners raakten hierbij ernstig gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Zaak 3: Verkrachting in Geleen
Op maandag 12 juni werd een 16-jarig meisje verkracht in Geleen. Het meisje raakte hierbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Zaak 4: Gewapende overval Venlo
Op vrijdag 11 augustus vond een gewapende overval plaats op een geldloper in Venlo. De overvallers gingen er vandoor in gestolen auto's, die in brand werden gestoken. De politie zal deze zaak in de reconstructie brengen en is op zoek naar getuigen.

Zaak 5: Diefstal unieke oldtimer motorfiets in Echt Op donderdag 8 juni werd een unieke oldtimer-motorfiets gestolen vanuit een garage in Echt. De politie toont een foto van deze motor in de uitzending.

In de uitzending wordt aandacht geschonken aan de mogelijkheid, dat mensen zich aan kunnen melden voor het ontvangen van een digitale nieuwsbrief. De eerste nieuwsbrief zal kort voor de eerstvolgende uitzending van 19 september worden verzonden.

Teksten en foto's van deze uitzending staan vanaf 5 september op de internetsite www.degoudentip.tv . Ook zijn de onderwerpen in beeld en geluid te downloaden. Als u informatie hebt over een van deze zaken, belt u dan tijdens de uitzending of herhalingen met het politietelefoonteam op het gratis telefoonnummer 0800 - 2552 552. Daarna kunt u het algemene politienummer 0900 - 8844 (lokaal tarief) bellen.