Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Afscheid en installatie politiechefs

Geachte redacties: Per 1 juli jl. zijn enkele teamchefs in de politieregio NO-Gelderland van standplaats gewisseld. Hun afscheid en installatie in hun nieuwe functie vindt morgenmiddag - dinsdag 5 september a.s. plaats in landgoedhotel Vennendal, Vennenpad 5 in Nunspeet. Aanvang 14.00 uur.

De media is van harte welkom op deze installatie-bijeenkomst.

Uitnodiging

Op dinsdag 5 september a.s. wordt een drietal teamchefs van de politieregio Noord- en Oost-Gelderland officieel geïnstalleerd.

Henk Schouten (voorheen Binnenstad Apeldoorn) is met ingang van 1 juli benoemd in de functie van teamchef Harderwijk. Jan Bijsterbosch (voorheen team Nunspeet) is met ingang van 1 juli benoemd in de functie van teamchef Ermelo/Putten. Liesbeth Sterk-Duijn (voorheen team Ermelo-Putten) is met ingang van 1 juli benoemd in de functie van teamchef Apeldoorn Binnenstad.

Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van hun officiële installatiebijeenkomst. Deze wordt gehouden in landgoedhotel Vennendal, Vennenpad 5 in Nunspeet. De bijeenkomst begint om 14.00 uur.

Na het officiële gedeelte van de bijeenkomst is er gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de nieuwe teamchefs en kunt u afscheid nemen van Heine Mulder, voormalig teamchef van Harderwijk. De heer H. Mulder heeft een functie aanvaard bij het regionale bureau Integriteit en Veiligheid.

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

B.W.F. Bultman, MPA G. Westland districtschef Noordwest-Veluwe districtschef Apeldoorn

Programma installatiebijeenkomst:

14.00 uur aanvang, ontvangst genodigden in de Herfstzaal 14.15 uur welkom door DC B. Bultman 14.20 uur Installatie Bijsterbosch, Sterk-Duijn, Schouten door kc. C. Hoogendoorn 14.40 uur Burgemeesters spreken ieder max. 5 minuten:

- Burgemeester Berends Harderwijk (spreekt voor Heine Mulder en Henk Schouten) - Burgemeester Omta Ermelo (spreekt voor Liestbeth Sterk) - Burgemeester Van Putten Putten (spreekt voor Jan Bijsterbosch) - Burgemeester Van Hemmen Nunspeet (spreekt voor Jan Bijsterbosch)

15.00 uur Emile Eikendal spreekt namens OC Nw-Veluwe

15.10 uur Afscheid Heine Mulder en Liesbeth Sterk-Duijn en welkomstwoord voor Peter Cnossen (waarnemend teamchef Nunspeet) door DC Bultman

15.20 uur Heine Mulder spreekt 15.30 uur Liesbeth Sterk spreekt 15.45 uur Einde officiële gedeelte