Aangeboden: Veilingsite

Werkspot

Aangeboden: Veilingsite

Vraag- en aanbodsite Werkspot.nl te koop op Marktplaats.nl

Digitale koopjesjagers treffen vanaf vandaag een wel erg merkwaardige advertentie; Aangeboden: Veilingsite. Werkspot.nl, de vraag- en aanbodsite voor klussen en klussers, richt zich puur op diensten. Vandaar dat de makers voor de verkoop van hun geesteskind uitwijken naar Nederlands grootste veilingsite Marktplaats.nl

Dat internetsites op de zakelijke markt veel geld op kunnen leveren is algemeen bekend. Jaarlijks vinden astronomische transacties plaats voor de meest uiteenlopende websites. Met name veilingsites wisselen geregeld van eigenaar. Denk aan de legendarische overname van Marktplaats.nl in 2004. Ook de makers van veilingsite Werkspot.nl geloven in de werking van vraag en aanbod op het web. Eind vorig jaar zetten zij alles op alles om de marktplaats voor klussen en klussers op de digitale kaart te zetten. En met succes.

Werkspot.nl kwam veelvuldig in de media en heeft inmiddels duizenden inschrijvingen van opdrachtgevers en -nemers in haar database mogen registreren. De dagelijkse werkzaamheden van het bureau achter Werkspot.nl laten een verdere ontplooiing van de site helaas niet toe. Werkspot.nl is haar oprichters ontgroeid. Daarom zijn de makers op zoek naar een nieuwe eigenaar. Eén die wel over de benodigde tijd en middelen beschikt om Werkspot.nl verder te exploiteren. Op geheel eigentijdse wijze wordt de veilingsite aangeboden op Marktplaats.nl. De advertentie is daar vanaf vandaag te vinden onder de categorie zakelijke goederen / overnames en de titel Aangeboden: veilingsite Werkspot.

www.werkspot.nl
www.marktplaats.nl


---

Noot voor de redactie (