Ingezonden persbericht


Vacaturesite Jobsinfinance.nl vernieuwd

Amsterdam 5 september 2006

Reed Elsevier verstevigt positie in recruitmentmarkt voor financieel professionals

Jobsinfinance.nl werd in juni 2004 gelanceerd door Reed Business Nederland en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste vacaturesite voor financieel professionals in Nederland. Jobsinfinance richt zich op financieel professionals vanaf hbo-niveau. De afgelopen maanden heeft Reed Business Jobsinfinance.nl een extra investeringsimpuls gegeven. Hiermee committeert het bedrijf zich aan het vergroten van haar positie in dit segment van de markt.

Vandaag gaat de vernieuwde site live. De nieuwe site biedt vooral meer en betere zoek-
functies en matching-mogelijkheden, zowel voor werkzoekenden als voor werkgevers. Werkzoekenden en werkgevers krijgen op de site betere en snellere service en extra
applicaties en vinden elkaar nog sneller dan voorheen.

Marianne van Leeuwen, CEO van Reed Business Nederland: 'De arbeidsmarkt voor hoger opgeleide financieel professionals wordt steeds krapper. Door de aantrekkende economie in combinatie met de lage instroom van financieel professionals wordt het voor bedrijven steeds moeilijker om goede financiële mensen te vinden. Mede op verzoek van opdrachtgevers hebben we daarom besloten om de focus op Jobsinfinance.nl te verstevigen'.

De verwachting van het management is dat door de extra focus en marketinginspanningen, het aanbod van banen nog dit jaar zal doorgroeien tot enkele duizenden.



Ingezonden persbericht