Grote Nederlandse groothandel kiest voor het zelflerende ....

Zoomix data mastering ltd

Grote Nederlandse groothandel kiest voor het zelflerende systeem van Zoomix voor consolidatie en verbetering van productgegevens van leveranciers

JERUZALEM, Israël, September 5 /PRNewswire/ --


- Zoomix gekozen voor de automatisering, snelheid en nauwkeurigheid

Zoomix, leverancier van geavanceerde kwaliteitsoplossingen voor mastergegevens van ondernemingen, kondigde vandaag aan dat Vegro heeft geopteerd voor de kwaliteitssoftware voor mastergegevens van Zoomix. De software wordt gebruikt voor verbetering van de integratie van gegevens van leveranciers en verbetering van klantgerichte communicatie met e-commerce en gedrukte productcatalogi. Vegro, een toonaangevende, Nederlandse groothandel van verwarmingsapparaten en sanitair, verwacht een aanzienlijke verhoging van de omzet door de nieuwe mogelijkheden met de productgegevens.

Vegro zocht naar een oplossing voor periodieke consolidatie van productgegevens van circa 100 leveranciers in het ERP-systeem. Efficiënte en nauwkeurige overeenstemming tussen de artikelen was een kritieke vereiste om te vermijden dat dubbele gegevens zouden worden ingevoerd voor identieke producten. Aangezien het bedrijf honderden artikelen verhandelt, was een handmatig of op regels gebaseerd systeem ontoereikend.

Een tweede hoofdvereiste was dat men een automatisch systeem wilde hebben om bestaande en nieuwe productgegevens te standaardiseren, zodat elk artikel een vergelijkbare en duidelijke reeks van eigenschappen zou hebben voor de productbeschrijving. Dankzij deze volledige en gestandaardiseerde producteigenschappen zal het bedrijf in staat zijn om de website voor e-commerce drastisch te verbeteren. Op deze website kunnen de klanten van Vegro bladeren, zoeken en producten vergelijken op basis van de door hun gekozen kenmerken. Gedrukte en elektronische productcatalogi zullen vollediger, rechtlijniger en gebruiksvriendelijker zijn.

"Wij hebben Zoomix verkozen boven andere verkopers, omdat wij wisten dat conventionele, op regels gebaseerde systemen niet effectief zouden kunnen beantwoorden aan onze noden in het licht van de complexe productgegevens", aldus Ton Rombout, IT-manager bij Vegro. "Na een verrassend korte introductieperiode zien wij nu al substantiële verbeteringen in onze logistieke processen. Ik verwacht dat wij met deze nieuwe mate van controle over de integratie van de productgegevens van onze vele leveranciers de doorlooptijd voor nieuwe producten gevoelig zullen kunnen reduceren, onze omzet zullen kunnen verhogen en de klantentrouw zullen kunnen verbeteren."

"Wij blijven van onze klanten horen dat wij hun verwachtingen hebben overtroffen", aldus Amir Biran, CEO van Zoomix. "De integratie van productgegevens van meerdere leveranciers is niet eenvoudig wegens de niet-gelijklopende terminologie van eigenschappen die door de verschillende bedrijven wordt gebruikt. Onze zelflerende technologie heeft echter aan de markt bewezen dat het perfect mogelijk is om snel productgegevens te integreren in een logistieke omgeving en tegelijkertijd uitstekende informatiekwaliteit te leveren."

Info over Vegro

Vegro is een toonaangevende groothandel van verwarming, apparatuur voor luchtbehandeling en sanitair in Nederland. Vegro levert aan haar klanten via een netwerk van 14 vestigingen. Dankzij de efficiënte logistiek en de geavanceerde IT-oplossingen staat Vegro bekend als een van de toonaangevende bedrijven in de bedrijfstak. Meer informatie over Vegro kunt u lezen op www.vegro.nl.

Info over Zoomix

Zoomix ontwikkelt, verkoopt en integreert kwaliteitsproducten voor mastergegevens. De software van het bedrijf voor zelflerend kwaliteitsbeheer van gegevens geeft ondernemingen de mogelijkheid om foutloos, samengebundeld en beschermd kernproducten en klantgegevens weer te geven en om dit sneller, goedkoper en nauwkeuriger te doen dan met enig ander systeem. De talloze operationele voordelen van de Zoomix-oplossing voor ondernemingen omvatten betere klantenservice, doeltreffendere marketingcampagnes, snellere introductie van nieuwe producten, goedkopere aanschaf, efficiënter voorraadbeheer en nauwkeurigere financiële verslaglegging en bedrijfsanalyse. Meer informatie over Zoomix kunt u lezen op www.zoomix.com.

Contactpersoon:

Stav Avrahami, Zoomix
Tel.: +972-2-648-3856
Fax: +972-2-648-3857
Website: www.zoomix.com