Politieberichten Eemland noord, 10.15 uur

Utrecht, 05-09-2006

Gebroken pols na val

SOEST- Op maandagochtend raakte een motorrijder gewond bij een val. Omstreeks 05.30 uur reed een 43-jarige motorrijder uit Amersfoort over de Ossendamweg. Plotseling stak een 15-jarige fietser uit Soest de weg over zonder verlichting. Een aanrijding was niet meer te voorkomen en de motorrijder reed de fietser aan. Beiden kwamen ten val. De fietser liep lichte verwondingen op. De motorrijder kwam er minder goed vanaf en brak zijn pols.

Rijden onder invloed

BAARN- Op maandagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij met een slok teveel op teveel achter het stuur zat. Omstreeks 22.30 uur werd een 46-jarige man uit Baarn gecontroleerd op de Prins Hendriklaan. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 430 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Aangereden

SOEST- Op maandagmiddag werd een jongen aangereden door een automobilist. Omstreeks 16.15 uur reed een 15-jarige jongen uit Baarn op zijn fiets over de A.P. Hilhorstweg en werd hier van achteren aangereden door een 30-jarige automobilist uit Eemnes. De jongen brak zijn been door de aanrijding en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.