Politie Drenthe

Dinsdagmorgen

Assen, 05-09-2006

Aanhouding huiselijk geweld
COEVORDEN De politie heeft een 43-jarige inwoner van de gemeente Coevorden aangehouden voor huiselijk geweld. Zijn 35-jarige vriendin deed aangifte nadat zij door de man geslagen was. Door de politie wordt proces-verbaal opgemaakt en wordt het traject huiselijk geweld gestart. Een traject waarbij de politie samen met partners probeert om het geweld een halt toe te roepen. (06-176763)

Aanhouding na burenruzie

HOOGEVEEN De politie heeft maandagmiddag een 39-jarige inwoner uit Zuidwolde aangehouden. De man was op bezoek bij zijn moeder in Hoogeveen en kreeg ruzie met een buurvrouw, daarbij heeft de man de vrouw bedreigd. De man verzette zich tegen een aanhouding en ontvluchte de woning toen de politie kwam. Uiteindelijk koos de man eieren voor zijn geld en meldde zich zelf bij het politiebureau. De politie onderzoekt deze zaak. (06-176714)

Jongeren bekeurd
ASSEN De politie heeft maandagavond bij een school aan de Tarwehullen drie jongeren (14, 18, 20 jaar) bekeurd. Zij bevonden zich op het schoolplein, dit is verboden terrein voor onbevoegden. (06-176752)

Verdachte diefstal ontkent
ASSEN Een 43-jarige man uit Assen ontkent een chocolade reep te hebben gestolen bij een winkel aan de Noordersingel. Echter zagen twee getuigen maandagmiddag dat de man de reep onder zijn trui stopte. Aangezien de man al eerder in verband met winkeldiefstal met de politie in aanraking is geweest, werd hij in verzekering gesteld en zal hij worden voorgeleid. (06-176718)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Dana Kragten, tel. 0592 - 36 1280.