Ingezonden persbericht


Eastborn en Talpa samen 'op het Gooische Matras' ? Eastborn Slaapsystemen B.V. hoofdsponsor 'Gooische Vrouwen'

Eastborn Slaapsystemen B.V. uit Vroomshoop is hoofdsponsor van het tweede seizoen Gooische Vrouwen. De succesvolle Talpa serie en Eastborn worden op ludieke wijze aan elkaar gekoppeld met 'Het Gooische Matras' van Willemijn, gespeeld door Annet Malherbe. Willemijn maakt een moeilijke periode door.Na alle perikelen die ze heeft meegemaakt in het eerste seizoen Gooische Vrouwen is het nu tijd voor rust. Een goede nachtrust komt haar dus goed van pas. Willemijn slaapt dit tweede seizoen dan ook op originele Gooische Matrassen met een Allure bed van Eastborn.

De multimediale samenwerking tussen Eastborn en Talpa zal op verschillende manieren tot uiting komen dit najaar. Allereerst natuurlijk in het speciale 'Gooische Vrouwen bed waar Willemijn in slaapt. Verder zien we Eastborn terug tijdens de afleveringen van Gooische Vrouwen, via internet op www.talpa.tv en www.eastborn.nl , in print en het activeren van de sponsoring buiten het programma tot aan de winkelvloer toe.

Het Gooische Matras
Het bed van Willemijn ligt niet alleen heerlijk, het ziet er ook nog eens geweldig uit. Ze heeft namelijk gekozen voor de nieuwe stof 'Bloemen' uit de Eastborn collectie. Helemaal van deze tijd. Zelf heeft ze overigens besloten om haar bed éxtra aantrekkelijk te maken door het te laten voorzien van een elektrisch verstelbaar systeem met ingebouwde massagefunctie. Zo kan ze heerlijk ontbijten, lezen, TV kijken én relaxen in bed wanneer ze maar wil.

Deze Gooische luxe is nu ook buíten het Gooi bereikbaar. Het bed 'Allure' is tijdelijk verkrijgbaar voor iedereen! Er is namelijk een 'limited edition' Allure bed met echte Gooische matrassen tijdelijk verkrijgbaar vanaf E 2.999,- nu voor E 2.549 (excl. massage en verstelbaarheid). In de stof 'Bloemen' vanaf E 3.199,- (160x200). Het bed Allure is leverbaar zolang de voorraad strekt. Bij elk bed komt een speciaal en op naam gesteld 'Gooische Vrouwen certificaat' én een DVD-box met de eerste serie Gooische Vrouwen (zolang de voorraad strekt).

Uiteraard is het ook mogelijk voor een andere stof of kleur te kiezen die perfect past in de slaapkamer. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt op www.eastborn.nl

Waarom hoofdsponsor?
Slapen en vooral goed slapen is 'hot 'in Nederland. Er wordt in Nederland veel geïnvesteerd via de reguliere media om bedden en goed slapen te promoten. Eastborn wil uiteraard ook haar naam in Nederland onder de aandacht van een breed publiek blijven brengen, maar kiest ervoor om dit te doen met partners die óók iets bijzonders met slapen hebben. Op een ludieke en effectieve manier die past bij het bedrijf én veel consumenten zal aanspreken.

De sponsoring van Gooische Vrouwen sluit hier naadloos op aan en vormt een mooie aanvulling op de sponsoring van het succesvolle radio 538 programma 'Evers staat op', waar Eastborn vorig najaar reeds mee gestart is. Een uitstekend beluisterd radioprogramma met uiteraard de link met slapen én gezond en vrolijk wakker worden. Deze samenwerking zal ook dit najaar/winter van 2006 vervolgd worden, opnieuw door middel van audioboarding, internet en cromo-spots, ingesproken door Edwin Evers.

Bel & Win

Vanaf september is het tweede seizoen Gooische Vrouwen te zien bij Talpa. Men maakt dan tevens kans op een eigen 'Gooische Matras': het bed 'Allure' van Eastborn Slaapsystemen B.V mét echte comfortabele Gooische Matrassen.

Voor meer informatie over deze actie: www.eastborn.nl/gooischevrouwen

Achtergrond informatie

Eastborn is een dynamisch Nederlands bedrijf met ongeveer 180 werknemers, gevestigd in het Oosten van Nederland, in Vroomshoop. Eastborn produceert én vermarkt een breed assortiment van heerlijke matrassen, tot aan zeer comfortabele boxspringcombinaties! De producten van Eastborn vinden hun weg naar vele consumenten, via deskundige dealers in Nederland en België.



Ingezonden persbericht