Politie Zeeland


W-3339-2006 Diefstal uit kleedkamer, Middelburg
Maandag tussen 20.00 en 21.00 uur werden in een kleedkamer van een schoolgebouw in Bachtensteene diverse goederen gestolen.
Er verdween een tas met daarin sleutels en sieraden. Verder werden portemonnee met kleingeld, een mp3-speler, enkele gsm's en persoonlijke papieren gestolen.

Z-3340-2006 Inbraak in winkelpand in Sluis
In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een winkelpand in de Vrijstraat in Sluis.
De toegang werd geforceerd en er werd een onbekend geldbedrag gestolen.

O-3341-2006 Aanrijding in Nieuwerkerk
Op de N59 vond maandag om 18.15 uur een aanrijding plaats.
Een 39-jarige Tilburgse automobilist remde af omdat een voor hem rijdende, 30-jarige, bestuurder uit de gemeente Schouwen-Duiveland linksaf wilde slaan. Een achter de Tilburger rijdende 26-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland kon niet tijdig stoppen en tussen de twee ontstond een aanrijding. Hierdoor botste de Tilburger tegen de auto van de 30-jarige bestuurder. Alle auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.

O-3342-2006 Brand in Goes
In een flatgebouw in de Jan van Brakelstraat in Goes brak dinsdag omstreeks 01.15 uur brand uit in een van de woningen.
Een 25-jarige bewoner sprong van driehoog naar beneden en werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis in zijn woonplaats gebracht. Twee bewoners van 21 en 26 jaar werden vanaf de 2e en 3e verdieping met een ladderwagen van de brandweer in veiligheid gebracht. Zij werden ter plaatse door de G.G.D. onderzocht, maar waren niet gewond. De brand was vrij snel onder controle, over de omvang van de schade
Is niets bekend. Naar de oorzaak van de brand zal een onderzoek worden ingesteld.

W-3343-2006 Diefstal scooter, Middelburg
Afgelopen nacht werd op de Segeerssingel een scooter gestolen.
Het betreft een zwarte Viva City met een waarde van enkele honderden euro's. In de buddysit waren sleutels, een portemonnee met enkele honderden euro's, bromfietspapieren en gereedschap opgeborgen. Van de scooter is geen verzekeringsplaatje bekend.

Z-3344-2006 Sieraad kwijtgeraakt in ziekenhuis?
De afgelopen maanden werden in ziekenhuis 'de Honte' in Terneuzen een negental sieraden gevonden en afgegeven op het politiebureau in Terneuzen, waar ze nog een maand, ter bezichtiging, blijven liggen. Het betreffen kettingen, ringen een oorhangers.
Mensen die in het ziekenhuis sieraden zijn kwijtgeraakt, kunnen op het politiebureau de afgegeven sieraden bezichtigen en eventueel afhalen.