Gemeente Almelo

Kermis en Aa-dagen: 5 tot 10 september!

Centrum kermis en Aadagen
De Almelose binnenstad staat van dinsdag 5 tot en met zondag 10 september volledig in het teken van de kermis en de Aa-dagen. Met live muziek, de kermis, een vrijmarkt en speciale activiteiten voor kinderen. U kunt zes dagen lang genieten van spectaculaire attracties en het overvolle programma van de Aa-dagen. En voor de jonge kinderen is natuurlijk de draaimolen het allerleukst! lees verder voor meer informatie en kortingsbonnen.
Spectaculaire opening!

De officiële opening woensdag om 16.00 uur mag u dit jaar echt niet missen. Bij de opening zal één van de veiligheidsdiensten door middel van straattheater nadrukkelijk aanwezig zijn. Heeft u een lichamelijke of verstandelijke beperking? Kom dan op donderdagmiddag naar de kermis. De attracties draaien die middag op aangepaste snelheid. Mede door de vrijwillige medewerking van de exploitanten heeft u een onvergetelijke middag. Wel even vooraf aanmelden bij de STAP! (0546) 817360. Het volledige programma kunt ook downloaden.

Maximale ritprijs en kortingsbonnen

Om de kermis betaalbaar te houden is de maximale ritprijs ook dit jaar vastgesteld op EUR 1,50 (met uitzondering van de vier grote attracties: Samba Balloon, Booster, Superstar en Kick Down). Daarnaast bieden de kermisexploitanten kortingsbonnen aan met een waarde van EUR 38,00. U vindt deze kortingsbonnen via de links onderaan dit bericht.

Fantastische sfeer
De sfeer op het kermisterrein is goed omdat scooters en rijwielen niet toegelaten worden. Hiervoor is gratis stalling aanwezig. Te downloaden:

* BONNEN Kermis 2006.pdf (151.19 KB)

* Advertentiepag Kermis 2006.pdf (131.48 KB)