Ingezonden persbericht

Aon Heerkens Thijssen verandert naam in Aon Professional Services

Rotterdam, 5 september 2006 - Aon Heerkens Thijssen heet per 1 september jongstleden Aon Professional Services (APS). Met deze naamswijziging benadrukt Aon het internationale karakter van dit bedrijfsonderdeel. Aon Professional Services is gespecialiseerd in risicomanagement en verzekeringen voor vrije beroepen, zoals advocaten en notarissen, en maakt onderdeel uit van Aon Global. Inhoudelijk heeft de naamswijziging geen gevolgen.

Het internationale draagvlak van Aon Professional Services biedt volgens Ernst Millaard, Managing Director van Aon Professional Services, belangrijke voordelen. "Belangen worden steeds groter en claims kunnen hoger uitpakken. Dankzij het grote draagvlak van Aon Global kunnen wij hoge bedragen afdekken en dekking uitbreiden. Daarnaast biedt dit draagvlak premievoordelen voor onze cliënten omdat we op grote schaal kunnen inkopen."

De 23 hooggekwalificeerde medewerkers van Aon Professional Services behandelen schades, maken polissen op en sluiten polissen af bij Nederlandse en buitenlandse verzekeraars voor vrije beroepsbeoefenaren zoals advocaten, notarissen, belastingadviseurs, accountants en rentmeesters. "Kenmerkend voor ons kantoor is dat we voor iedereen maatwerk leveren, wat ook nodig is," stelt Millaard. "Of het nu grote advocatenkantoren zijn of zelfstandige notarissen, voor iedereen kunnen we een oplossing leveren. Ik zie de term 'Professional Services' dan ook als een goede afspiegeling van ons specialisme en expertise."

Aon Professional Services vindt haar oorsprong in het assurantiemakelaarskantoor Heerkens Thijssen & Caviet, dat in april 1998 is overgenomen door Aon. Tijdens het seminar van Aon Heerkens Thijssen op 6 september wordt de nieuwe naam officieel in gebruik genomen.

Aon Nederland
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 14 vestigingen met 1.500 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 46.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE). Meer informatie: http://www.aon.nl.

Voor verdere pers- en achtergrondinformatie
Aon Nederland
Ulrika Lundgren
Press Officer
T: (010) 448 75 22
E: ulrika_lundgren@aon.nl
Of:
Sterk Werk Communicatie
Sietse Pots
PR Coördinator
T: (010) 456 78 49
E: sietse.pots@sterkwerk.nl