Michel Straus partner Pellicaan Advocaten

Pellicaan advocaten

PERSBERICHT

Michel Straus partner Pellicaan Advocaten

Met gepaste trots delen wij u mede dat met ingang van 1 september 2006 Michel Straus wordt benoemd tot partner bij Pellicaan Advocaten. Deze benoeming doet recht aan de voortreffelijke wijze waarop hij reeds 2 jaar leiding geeft aan de vestiging van Pellicaan Advocaten te Amsterdam. Michel Straus is 39 jaar en heeft circa 14 jaar werkervaring binnen de advocatuur en multidisciplinaire zakelijke dienstverleners (onder meer bij Landwell Advocaten en Notarissen en Van Doorne Advocaten). In die periode heeft hij een rijke expertise opgebouwd op het gebied van vennootschapsrecht, contractenrecht, fusies en overnames en geschillenbeslechting aandeelhouders.

Zijn specifieke expertise sluit naadloos aan bij de specialisaties van Pellicaan Advocaten, te weten arbeids- en ondernemingsrecht.

Over Pellicaan Advocaten
Pellicaan Advocaten is voortgekomen uit de juridische dienstverlening die Mazars al ruim 18 jaar aan haar cliënten verleende. Pellicaan Advocaten biedt op de terreinen van arbeidsrecht en ondernemingsrecht volledige dienstverlening, van advisering tot en met het voeren van procedures en geschillenbeslechting. Pellicaan Advocaten heeft vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch en Rotterdam.

NOOT VOOR DE REDACTIE,