AutoRai

Zeer complete Mitsubishi Lancer Wagon Intense Edition

(9/5/2006)
Mitsubishi introduceert de Lancer Wagon 2.0 Intense Edition; een bijzondere uitvoering voor de veeleisende automobilist. Zo is deze âfull optionâ Lancer onder andere voorzien van luxe lederen en Alcantara^(TM) interieurbekleding, parkeersensoren en fraaie aluminium dorpellijsten. Begin september staat deze exclusieve Lancer in de showroom voor 20.699 euro.
Met de Lancer Wagon 2.0 Intense Edition doet Mitsubishi een bijzonder aantrekkelijk aanbod. Naast bovengenoemde luxe attributen is het model bovendien voorzien van climate control, elektrisch bedienbare ruiten, voor-, zij- en gordijnairbags, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en een audiosysteem met zes speakers. Deze speciale editie onderscheidt zich verder door een met leder bekleed driespaaks Momo-sportstuur. Door de riante uitrusting loopt het klantvoordeel op tot maar liefst ⬠2.300,-.

Sportieve genen
Mitsubishi modellen hebben een sportieve inborst. Dit komt voort uit de ontelbare rallysuccessen die het merk heeft geboekt. Ook de Lancer Wagon Intense Edition schuwt het stevige bochtenwerk niet. Standaard is dit model voorzien van een sportonderstel en fraaie 16-inch lichtmetalen velgen met brede banden. Deze combinatie bezorgt de auto een zeer vasthoudend weggedrag. Ongekend precies laat de ruime stationwagon zich door een bochtig traject dirigeren. De vijfversnellingsbak schakelt licht en nauwkeurig. De korte schakelpook, met lederen pookknop voor optimaal gevoel en grip, zorgt voor een feilloze bediening van de vijf verzetten.

De sportieve prestaties komen natuurlijk ook voor rekening van de soepele krachtbron; een tweeliter viercilinder benzinemotor met zestien kleppen die 135 pk en een koppel van 176 Nm levert. Hiermee behaalt hij een topsnelheid van 199 km/uur. De sprint van nul naar 100 km/uur volbrengt de sportieve Lancer in slechts tien seconden.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster