Ingezonden persbericht


RSA Security benoemt Radboud Beumer tot Area Vice President

Verantwoordelijk voor Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië en Scandinavië

Maarssen, 5 september 2006 - RSA Security, Inc. (Nasdaq: RSAS), expert in het beschermen van online identiteiten en digitale assets, heeft het werkgebied van Radboud Beumer uitgebreid. Als Area Vice-President is Beumer nu verantwoordelijk voor de uitbouw van de RSA-activiteiten in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië en Scandinavië.

"RSA Security heeft het afgelopen jaar een gezonde groei doorgemaakt. Informatiebeveiliging heeft zich ontwikkeld tot een volwassen industrie en door de vele regelgeving moeten bedrijven en overheden de juiste security in huis hebben", zegt Beumer. "De combinatie van onze krachtige authenticatie-, encryptie- en andere beveiligingsoplossingen en de groeiende vraag geeft een positief beeld voor de toekomst. We hebben onze ambities aan deze situatie aangepast. We blijven investeren in kennis en expertise om onze leiderspositie als expert in het leveren van holistische identity and access management-oplossingen verder uit te bouwen Ik zal doen wat ik kan om deze doelen te realiseren in mijn nieuwe functie.

Beumer was tot voor kort Manager Enterprise Solutions Group EMEA bij RSA Security. Hij startte in 2001 als Country Manager Benelux. In die rollen heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de sterke positie van RSA Security in de Europese markt. Voor hij in dienst trad bij RSA Security werkte Beumer in verschillende leidinggevende functies, onder andere bij Novell. Verder was hij ook een aantal jaren Country Manager Benelux van softwareleverancier Attachmate.

RSA Security
RSA Security, Inc. is expert in het beschermen van online identiteiten en digitale bedrijfsmiddelen. Als uitvinder van de standaard beveilingstechnologieën van internet loopt het bedrijf voorop in krachtige authenticatie, encryptie en anti fraude-beveiliging. Miljoenen gebruikers vertrouwen op de oplossingen van RSA Security voor hun online transacties. Het portfolio van identity & access management-oplossingen helpt bedrijven bij het bepalen van wie wie is op het internet en welke rechten men heeft.

De sterke reputatie van RSA Security is gebaseerd op 20 jaar inventiviteit, leiderschap, bewezen technologieën en wereldwijd meer dan 21.000 klanten - waaronder financiële instellingen die samen wereldwijd honderden miljoenen consumenten bedienen. RSA Security werkt hierbij samen met meer dan 1.000 technologie- en integratiepartners.