Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Unamic opent nieuwe vestiging in Amersfoort

Unamic opent een nieuwe vestiging in Amersfoort. Vanwege het toenemende aantal nationaal en internationaal aansprekende klanten van Unamic is het openen van een nieuwe vestiging noodzakelijk. Naast haar vestigingen in Almere en Paramaribo, krijgt Unamic in Amersfoort de beschikking over 125 nieuwe werkplekken. Unamic Amersfoort is medio september volledig operationeel.

Volgens directeur Robert Dijkhuis past de uitbreiding in de strategie van Unamic: `Amersfoort stond echt nummer 1 op ons lijstje als vestigingsplaats. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden, en Amersfoort kwam op basis van beschikbaarheid van goed gekwalificeerde medewerkers als beste vestigingsplaats uit de bus.' Het openen van een nieuwe vestiging geeft Unamic de mogelijkheid om te kunnen blijven groeien.

Over Unamic
Unamic staat voor Customer Contact & Sales. In zowel de business-to-consumer als de business-to-business markt ondersteunt Unamic bedrijven in hun doelstelling om hun bedrijfsprocessen op de gebieden klantcontacten en verkoop te optimaliseren. De activiteiten bestaan onder meer uit: in- en outbound klantcontacten, klantenservice, fulfilment, e-mail afhandeling, sales detachering en sales outsourcing. Naast haar activiteiten vanuit Nederland biedt Unamic Customer Contact en Sales ook diensten aan vanuit Paramaribo, Suriname. Volgens de WGCC, de werkgeversvereniging van call centers, behoort Unamic tot de snelste groeiers in de branche.

De dienstverlening wordt aangeboden vanuit vestigingen in Nederland (Almere en Amersfoort) en Suriname (Paramaribo). Volgens de WGCC, de werkgeversvereniging van call centers, behoort Unamic tot de snelste groeiers in de branche.

==================================