Peter Halie en Willem Zwiers versterken MONDEA Management Team


AMERSFOORT, 20060905 -- Mondea, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van Supply Chain Management, ICT en Customer Care, versterkt per 1 september 2006 haar Management Team met Peter Halie en Willem Zwiers. Peter Halie en Willem Zwiers treden toe om verdere groei mogelijk te maken.

Peter Halie, voormalig directeur van ViaFarma en logistiek directeur bij onder andere Hermans Groep heeft meer dan 25 jaar ervaring in logistiek. Als Managing Partner van Mondea krijgt Peter Halie de verantwoordelijkheid voor HRM, Inkoop en ICT.

Willem Zwiers, voormalig directeur van Corus VlietJonge, heeft in zijn 28-jarige loopbaan tal van organisaties gestart en laten groeien. Daarbij is hij werkzaam geweest in nagenoeg alle bedrijfsdisciplines. Willem Zwiers krijgt als Managing Partner van Mondea de verantwoordelijkheid voor Operations.

Met het toetreden van Peter Halie en Willem Zwiers zal Arjen Wierikx, mede-oprichter van Mondea en Managing Director, zich gaan richten op Marketing, Sales en Business Development.

Met het toetreden van Peter Halie en Willem Zwiers is een belangrijke stap voorwaarts gezet in de verdere uitbouw van Mondea.
Peter Halie en Willem Zwiers zijn tevens toegetreden als aandeelhouder.

Over Mondea
Mondea is een onafhankelijk adviesbureau opgericht in 2000. Kernactiviteiten omvatten project-, programma- en interimmanagment en business consulting op het gebied van Supply Chain Management, ICT en Customer Care.
Mondea is een unieke netwerkorganisatie met aandacht voor zelfstandig ondernemen in een professionele omgeving.
Mondea's missie: Verantwoord Veranderen is even pragmatisch als haar adviseurs: ondernemend, onafhankelijk en objectief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Arjen Wierikx, Mondea Managing Director
Telefoon: 033 - 4627051 / E-mail: awierikx@mondea.com / www.mondea.com





Arjen Wierikx