Waterschap Noorderzijlvest


Fotowedstrijd voor inwoners gemeente Noordenveld 4-9-2006

De gemeente Noordenveld organiseert gezamenlijk met het waterschap Noorderzijlvest een fotowedstrijd voor alle inwoners van Noordenveld.

Het thema van de fotowedstrijd is 'Noordenveld leeft met water'. De heer Herman Sips van het Dagelijks Bestuur van waterschap Noorderzijlvest neemt plaats in de jury, naast Wethouder Jacob Dam van de gemeente Noordenveld, professioneel fotograaf Omke Oudeman, en twee leerlingen van de Noordenveldse basisscholen.

In twee categorieën, basisschoolleerlingen en overige inwoners van de gemeente, kunnen inwoners foto's aangeleveren die met het water in de gemeente Noordenveld te maken hebben. Er zijn drie thema's: Natuur, Plezier en Techniek. Inzenden is mogelijk tot 30 maart 2007.

Als de winnende foto's bekend zijn gemaakt, start in het gemeentehuis van Noordenveld een tentoonstelling van de foto's. Daarna worden de foto's in het waterschapshuis van het waterschap Noorderzijlvest tentoongesteld.
Meer informatie over de prijsuitreiking en de tentoonstelling zal te zijner tijd worden gepubliceerd in De Krant en op de website van de gemeente Noordenveld en het waterschap Noorderzijlvest.

Lees hier het persbericht van de gemeente Noordenveld met de toelichting rond deelname, inzending en prijzen. Zie het origineel