Afslanksite organiseert verkiezing lekkerste tussendoortje

Sofit wellness

Dit najaar organiseert afslanksite Valtaf.nl de Best Bite Award 2006. Deze award wordt uitgereikt aan de fabrikant met het lekkerste verantwoorde tussendoortje van 2006.

Door de grote interesse in gezonde tussendoortjes bij de deelnemers van deze afslanksite hebben de experts van Valtaf.nl besloten een verkiezing te houden voor het beste tussendoortje van 2006. Daarom heeft diëtiste Kim Vermeulen van Valtaf.nl vele tussendoortjes getoetst op voedingswaarde en daaruit een selectie gemaakt.

Uit een onderzoek op de website onder 500 deelnemers moet blijken welk gezond tussendoortje het lekkerst is. Het onderzoek wordt uitgevoerd aan de hand van een proefpakket die de deelnemers thuis testen. Naar aanleiding van hun bevindingen vullen zij vervolgens een enquête in.

De deelnemende tussendoortjes zijn:


- SunBest Appel van Hellema Hallum

- Biorosino, rozijnen biscuits van Molenaartje

- Happers van Peijnenburg

- Mueslireep rozijn van Ravensbergen

- Sultana Hartig Tomaat/Kaas van Sultana

De Best Bite Award uitreiking zal plaats vinden in november en wordt mede mogelijk gemaakt door het AD en webregio.nl.

Over Valtaf.nl
Valtaf.nl is een zeer goed bezochte virtuele gemeenschap (29.000 deelnemers) gericht op mensen die proberen af te vallen en een gezonde levensstijl willen aanleren. Op deze website kunnen mensen dagelijks hun gewicht invoeren en hun eetpatroon bijhouden. De website biedt met behulp van eet- en beweegdagboeken, clubs, chatboxen, discussiefora en dagboeken de deelnemers vele mogelijkheden om elkaar te steunen in de strijd tegen de kilo's. Deelnemers met een Special Care abonnement krijgen daarnaast professionele begeleiding van een voedingsdeskundige en diëtiste.

Over Sofit Wellness
Sofit Wellness helpt mensen om gezond te leven. Met een online afslankservice, activiteiten en met publicaties over gezondheid leert Sofit Wellness mensen op een verantwoorde en verstandige manier een gezonde leefwijze aan.