Info Support stelt Microsoft Hosted Exchange platform beschikbaar


VEENENDAAL, 20060905 -- ICT dienstverleners die het Microsoft Windows Based Hosting platform, waar Hosted Exchange onderdeel vanuit maakt, niet zelf willen of kunnen implementeren kunnen vanaf nu bij Info Support terecht. Als zesvoudig Gold Partner van Microsoft en met haar ruime ervaring van Microsoft producten en technologieën biedt Info Support een hoogwaardig, bewezen platform dat een derde partij onder haar eigen naam in de markt kan zetten.

White labeling, een prachtige kans
Door het aanbieden van onder andere Hosted Exchange kunnen ICT dienstverleners een groter klantenbestand opbouwen. Opdrachtgevers die niet willen of kunnen investeren in een professionele Exchange omgeving kunnen met Hosted Exchange toch worden geholpen. De klant betaalt een vast bedrag per maand zonder dat daar onverwachte kosten bij komen en voor de leveranciers van Hosted Exchange Server levert dit een constante cashflow op zonder dat daar additionele inspanningen voor gedaan hoeven te worden. Om geïnteresseerde partijen meer informatie te geven over het aanbieden van deze diensten onder hun eigen naam organiseert Info Support op 12 oktober vanaf 14.30 uur een reseller evenement. Meer informatie over dit evenement is te vinden via www.infosupport.com/seminars

Microsoft over Info Support
"InfoSupport loopt voorop met de introductie van Microsoft Windows-gebaseerde hosting oplossingen in de markt", zegt Wouter van Hulten, Manager Hosting bij Microsoft Nederland. "InfoSupport is een belangrijke partner voor Microsoft in de Nederlandse en Belgische hosting markten; we zien dat InfoSupport een uitstekende dienstverlening nastreeft en dat InfoSupport groeit in een concurrerende hosting markt."

Hosted Business Suite
Naast Hosted Exchange Server bestaat Info Support's Hosted Business Suite uit een groeiend aantal applicaties gebaseerd op het Microsoft Windows Based Hosting platform. Producten zoals Hosted Windows Sharepoint Services en Virtual Office maken al deel uit van deze Suite. Live Communications Server en Microsoft CRM zullen binnenkort ook beschikbaar komen. Vooral de intensieve samenwerking met verschillende partners onderscheidt het platform van Info Support van soortgelijke diensten in de markt.

Meer informatie over deze Hosted Business Suite is terug te vinden op www.ishbs.com.

Info Support b.v.
Info Support is een IT dienstverlener met ruim 230 medewerkers in Nederland. Ons dienstenpakket omvat IT-training, software ontwikkeling, beheer en ondersteuning en hosting. Via Managed IT Services (MITS) biedt Info Support een uitgebreide Hosting service, gebaseerd op Microsofts Windows Based Hosting. Deze dienst bevat Hosted Exchange, Sharepoint Services, Web hosting, Data hosting en een complete virtuele Office omgeving. Naast Hosting kan Info Support ook het volledige beheer van applicaties, databases en IT infrastructuur voor haar rekening nemen. Alle beheertaken zijn volgens ITIL richtlijnen geïmplementeerd en ook de processen zijn zo ingericht dat ze aan deze eisen voldoen. MITS medewerkers zijn MCSE gecertificeerd en hebben een HBO of Universitaire opleiding gevolgd . De beschikbare servicedesk biedt een 24x7 ondersteuning en ontvangt alle verzoeken en incidenten, die worden vervolgens geregistreerd, gevolgd en afgemeld. Info Support is,een door Microsoft met zes gold partner statussen gecertificeerd bedrijf en heeft klanten in de Top 400 van Nederlandse bedrijven.

Voor meer informatie
Info Support b.v.
Ing. Mark Klabbers
Sales Support & Marketing
Tel.: +31 (0)6 47 502 712
E-mail: markk@infosupport.com