BedrijfsautoRAI

Scania op Carrosserie Vakdagen Gorinchem

(8/3/2006)
De gezamenlijke SCANIA Beers dealervestigingen uit het Westen, Zuid-Westen en Zuid-Oosten van het land nemen, tezamen met Gerritse Tiel, deel aan de Carrosserie Vakdagen te Gorinchem die op 6, 7 en 8 september a.s. plaatsvinden.
Op de stand presenteert Scania twee voertuigen, waaronder een imposante R 620 Topline trekker voorzien van de sterkste motor uit het programma: een 620 pk/3.000 Nm sterke V8. Deze trekker is met een ruime marge in staat de zwaarste transporttaken te verrichten; m.a.w. een echte King of the Road. De tweede trekker op de stand betreft een R 420 trekker in een âNordicâ-uitvoering. Dit betreft een voorloopastrekker die compleet met grote brandstoftank, aluminium vlonders en schuifschotel af-fabriek geleverd wordt.

Vanzelfsprekend presenteert Scania zich op de beurs ook als Full Service provider. Dankzij een compleet samenhangend programma ondersteunende diensten kan de transporteur een volledig maatpakket voor zijn specifieke transporttoepassing samenstellen. Dit omvat niet alleen flexibele mogelijkheden op het gebied van financiering of reparatie- en onderhoudscontracten, maar strekt zich ook uit naar bijv. Fleet Management, Drivers Training, verzekeringen, verhuur en nog diverse andere diensten.