Gemeente Maassluis

Spreekuren wethouders in september

Vier Maassluise wethouders houden spreekuur in de maand september. Belangstellenden die één van de wethouders eens willen spreken over een onderwerp uit hun portefeuille zijn van harte welkom. Het is niet nodig om van tevoren een afspraak te maken voor een bezoek aan het spreekuur.

Het spreekuur van wethouder Van der Knijff is op woensdag 6 september om 11.00 uur in dienstencentrum De Vliet. Zijn portefeuille omvat onder andere de onderwerpen infrastructuur en verkeer, milieu, bedrijfs- en huishoudelijk afval, begraafplaats, riool, maatschappelijke dienstverlening, ouderenbeleid en samenlevingsopbouw.

Wethouder A. Keijzer heeft op donderdag 14 september om 14.00 uur een spreekuur in de nissenhut, het informatiecentrum in de Burgemeesterswijk aan de Lijsterlaan. Wethouder Keijzer heeft onder andere stedelijke ontwikkeling (grote projecten, ruimtelijke ordening en bouw en woningtoezicht) en stedelijk beheer (groen, speelgelegenheden, wijkwerk) in zijn portefeuille.

Wethouder J. Luijendijk houdt zijn spreekuur eveneens op donderdag 14 september om 14.00 uur, maar dan in wijkcentrum De Ark aan de Rembrandtlaan. Met wethouder Luijendijk kunt u onder andere spreken over onderwijs en jeugd, wonen en volkshuisvesting, stadsvernieuwing en -ontwikkeling en sport.

Wethouder J. Scheerstra houdt op donderdag 21 september spreekuur in zaal de Houcker in het stadhuis aan de Koningshoek. Het spreekuur begint om 14.00 uur.
Wethouder Scheerstra heeft onder andere de volgende onderwerpen in zijn portefeuille: financiën, economie en havenbeleid, cultuur en monumenten.