Ingezonden persbericht


UITNODIGING FIFI PERS PREVIEW

Fifi is in aantocht.
De eerste week van september staat helemaal in het teken van het vergeet-mij-nietje Fifi. Het vrolijke popje van de hand van de geestelijk vader van Bob de Bouwer, Keith Chapman, staat op het punt de Nederlandse markt te veroveren. Vanaf 4 september worden er op Nickelodeon herhalingen uitgezonden van Fifi en haar Bloemenvriendjes en vanaf 11 september zijn twee keer per dag de nieuwe afleveringen te zien.

Om u alvast een voorproefje te geven bent u als persrelatie van harte uitgenodigd voor de officiële lancering van Fifi op woensdag 6 september in De Taart van m'n Tante in Amsterdam van 15.00 uur ­ 17.00 uur. Vanaf 14.30 uur ontvangen wij u graag. U kunt tijdens de middag persoonlijk kennismaken met Jan Slecht, commercieel directeur van Goliath Games, en Marcel Haarhuis, commercieel assistent. Zij zijn uiteraard beschikbaar voor het beantwoorden van uw vragen. Kinderen zijn méér dan welkom; voor hen er is een speciaal Fifi kinderprogramma met onder andere Abel, de beroemde Taartenbakker uit Villa Achterwerk.

Wilt u zo vriendelijk zijn ons via bijgevoegd antwoordformulier te laten weten of wij op uw komst mogen rekenen? En... op vertoon van deze uitnodiging krijgt u bij de perspreview een Fifi pop mee naar huis!

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met USP Marketing PR via marijn@usp.nl of tel. 020 4232 882.

Locatie Taart van m'n Tante:
Ferdinand Bolstraat 10, 1072 LJ Amsterdam, 020-7764600, www.detaart.nl

ANTWOORDFAX FORMULIER

FAX: 020 42 32 862

EMAIL: marijn@usp.nl

Graag uw reactie uiterlijk maandagochtend 4 september mailen naar marijn@usp.nl of faxen naar 020 42 32 862. Voor aanvullende informatie bel: 020 42 32 882

O Ja, ik ben graag aanwezig op 6 september vanaf 14.30 uur in De taart van m'n Tante. Ik heb wel / geen kinderen bij mij. Aantal: _____ Leeftijd(en):

O Nee, ik kan helaas niet aanwezig zijn.

Naam :
Adres :
Tel. : Mobiel :
Fax :
e-mail :

Ik schrijf voor :
Ik verwacht te publiceren in maand :
Aantal pagina's :
Lezersaanbieding : Ja / Nee (omcirkel uw keuze)