Uitnodiging Persconferentie Vereniging Vastgoed Fondsen

Vereniging vastgoed fondsen

Hierbij willen wij u uitnodigen voor de persconferentie op woensdag 6 september 2006 om 10.30 uur. De locatie van de persconferentie is Hilton Amsterdam, Apollolaan 138 te Amsterdam.

Tijdens deze persconferentie zullen de plannen van Vereniging Vastgoed Fondsen worden gepresenteerd.

Het aantal besloten vastgoedfondsen is de laatste jaren sterk gestegen waardoor een aantal aanbieders van besloten vastgoedfondsen heeft besloten tot de oprichting van een branchevereniging die naast de belangenvertegenwoordiging van haar leden ook vrijwillige en strenge kwaliteitseisen stelt aan de besloten vastgoedfondsen en het prospectus. Doel van de Vereniging Vastgoed Fondsen is de kwaliteit en transparantie van de markt voor besloten vastgoedbeleggingen verder te verbeteren en verder te professionaliseren. Dit is te meer noodzakelijk omdat het wettelijke toezicht van AFM zich voor belangrijke mate heeft teruggetrokken.

De volgende onderwerpen zullen tijdens de persconferentie aan de orde komen: 11) gedragscode
12) prospectusadviezen
13) leden en niet-leden
14) wetenschappelijk onderzoek: fondsvergelijkingsmodel en Total Expense Ratio 15) doelstelling Vereniging Vastgoed Fondsen vs. doelstelling Stichting Transparantie Vastgoedfondsen

Woensdag 6 september 2006 gaat de website van Vereniging Vastgoed Fondsen de lucht in. Namens Vereniging Vastgoed Fondsen is bij de persconferentie het bestuur aanwezig. Wij stellen het op prijs indien u ons per e-mail kunt berichten of u op de persconferentie aanwezig zult zijn.

Met vriendelijke groet,

Drs. G. van Boom
Vereniging Vastgoed Fondsen

Fascinatio Boulevard 612
2909 VA Capelle a/d IJssel

Tel: 010-433 77 95
Fax: 010-433 77 90
E: info@verenigingvastgoedfondsen.nl
W: www.verenigingvastgoedfondsen.nl