Llink


P E R S B E R I C H T
DESMET LIVE OP RADIO 5

Woensdag 6 september 2006
18.00 - 19.50 uur

Radio-café met presentatoren Dieuwertje Blok, Francisco van Jole en gasten over kunst, cultuur, politiek en maatschappij. Live vanuit café Desmet in Amsterdam.


---

Liefde in de Stad - Het instituut Liefde in de Stad probeert op onorthodoxe wijze de liefde in de stad te bevorderen. Vier beeldend kunstenaars hebben performances en installaties gemaakt die Amsterdam weer laten bruisen van liefde.

Het Bureau Het bureau is een fotoproject van Jan Banning en Wil Tinnemans over bureaucratie wereldwijd. Het project is onderdeel van de fotomanifestatie 'Noorderlicht'.

Eastern Neighbours Eastern Neighbours is een tentoonstelling waarin men op grootse wijze kennis kan maken met de Oost-Europese kunst en cultuur.

Vaste onderdelen:

Buitenlandse correspondenten - De Duitse journaliste Annette Birschel beschrijft hoe onze Oosterburen omgaan met bedorven vlees en de Duitse achterstand op het gebied van terreurbestrijding.

Kees Moeliker Huisbioloog Kees Moeliker bespreekt deze week een wetenschappelijke ruzie om een 18.000 jaar oude dwerg en een Turks onderzoek waaruit blijkt dat schriftelijke verklaringen van mensen die onder invloed zijn van alcohol, niet betrouwbaar zijn.

Het debat Het debat gaat over de toekomst van duurzame energie met onder andere Joris Thijssen van Greenpeace.

Live-muziek - Upcoming band The Madd bewijst dat de eens zo populaire beat-stroming nog lang niet is verdwenen, of in ieder geval is herondekt.

Elke werkdag is er live-uitzending van 18.00-19.50, afwisselend verzorgd door LLiNK, Humanistische Omroep en IKON. Zie www.desmetlive.nl. U bent van harte welkom Desmet Live bij te wonen in café Desmet, Plantage Middenlaan 4a, Amsterdam (nabij Artis).

Desmet Live is een programma van LLiNK , de Humanistische Omroep en IKON. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT