Ingezonden persbericht


Persbericht

6 september, 2006

Network Appliance benoemt nieuwe VP Channels & Alliances EMEA

~ Juan de Zulueta stapt over van Brocade naar Network Appliance ~

Network Appliance, Inc. (NASDAQ: NTAP) heeft Juan de Zulueta aangesteld als VP Channels & Alliances EMEA. In deze rol zal De Zulueta verantwoordelijk zijn voor channel-sales en partnerschappen in de EMEA-regio.

Ik ben verheugd dat ik Juan de Zulueta mag verwelkomen als onze nieuwe VP Channels & Alliances EMEA , zegt Andreas Koenig, Vice President Sales EMEA bij Network Appliance. De Zulueta is een zakenman van wereldklasse met veel managementervaring. In vorige functies bij IBM en Brocade heeft hij laten zien dat hij een bedrijf kan laten groeien. Ik weet zeker dat De Zulueta een waardevolle aanvulling zal zijn voor NetApp s channel-salesorganisatie in EMEA.

Ik ben erg blij met deze nieuwe functie bij NetApp zegt De Zulueta. NetApp heeft een unieke positie in de storage-markt, met strakke applicatie-integratie. NetApp hecht veel waarde aan de channel en is steeds gericht op het opbouwen van lange-termijn relaties met partners, die gebaseerd zijn op vertrouwen en integriteit. Het bedrijf stelt zijn partners graag in staat om hun klanten meerwaarde te bieden.

Een van de channelprogramma s die De Zulueta voor NetApp zal coördineren is het VIP-resellerprogramma. Dat biedt resellers mogelijkheden om de concurrentie aan te gaan, nieuwe klanten te winnen en bestaande te behouden door goede producten en oplossingen, flinke kortingen en uitgebreide programma s voor sales, marketing, demonstratie, training en certificatie.

De Zulueta is afkomstig van Brocade, waar hij Director EMEA and South and Latin America was. Hij neemt tien jaar aan storage-ervaring mee naar NetApp. Voor hij bij Brocade terecht kwam, was De Zulueta Director of EMEA Networking Storage Solutions bij IBM. De Zulueta is afgestudeerd in Mechanica en Informatietechnologie aan de Ecole Centrale in Nantes, Frankrijk.

(296 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert Network Appliance eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van Network Appliance is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Bastiaan van Amstel, NetApp: Tel: 020-5039600
E-mail: bastiaan@netapp.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com