Ingezonden persbericht


Rij veilig met nieuwe actie LANCOM Systems voor kanaalpartners

Tilburg, 6 september 2006 - LANCOM Systems heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Behalve veiligheid in communicatie biedt LANCOM zijn kanaalpartners nu ook veiligheid in de auto. Vanaf 1 september 2006 is de actie 'Security Project Promotion 2006' van start gegaan. Hierbij kan elke reseller en systems integrator in de Benelux een rijvaardigheidstraining op de LANCOM Car Safety Day 2006 verdienen. De resellers die in september 2006 voor minstens 2.500 euro aan LANCOM-producten bestellen, ontvangen een uitnodiging voor twee personen voor de training.

Tijdens de LANCOM Car Safety Day brengen ervaren rijdeskundigen de kanaalpartners de fijne kneepjes van het veilig autorijden bij. Op een ultramodern complex krijgt men een 3 uur durende verkeersveiligheidstraining waarbij de deelnemers de gelegenheid krijgen extreme situaties te oefenen. LANCOM-resellers kunnen zo op een veilige manier hun voertuigbeheersing en rijvaardigheid verbeteren.

Kanaalpartners kunnen zich tot 1 oktober 2006 online opgeven voor de rijvaardigheidscursus, door het aanmeldingsformulier in te vullen op www.lancom-systems.nl of op www.lancom-systems.be. Het aanbod geldt alleen voor kanaalpartners die van 1 tot en met 30 september hun bestelling plaatsen bij een geautoriseerde LANCOM-distributeur. De bijbehorende documentatie kan nog tot 16 oktober 2006 worden nagestuurd.

*****

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Wenen, Madrid, Tilburg en Praag. Ralf Koenzen en Ulrich Prinz hebben het bedrijf opgericht en zijn de Managing Directors. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl

Voor foto's of meer informatie:

LANCOM Systems GmbH Benelux
Jan Buis
Tel.: 013-547 00 34
E-mail: jan.buis@lancom.de

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek / Mirja van Baggem
Tel.: 030-656 50 70
E-mail: lancom@lvtpr.nl