Gemeente Aalburg


Burgerjaarverslag 2005

Burgerjaarverslag voorblad 1.jpg

De inwoners van de gemeente Aalburg treffen deze week bij het weekblad het Kontakt als bijlage aan het burgerjaarverslag over 2005.

Elke burgemeester is verplicht jaarlijks een burgerjaarverslag uit te brengen, waarin ingegaan moet worden op de burgerparticipatie en de dienstverlening van de gemeente.

Burgemeester Frans Buijserd kiest er voor in het jaarverslag zoveel mogelijk inwoners zelf aan het woord te laten en op die manier te laten horen hoe de burgers van Aalburg tegen de gemeentelijke dienstverlening aankijken.

In het jaarverslag is ook een reactieformulier opgenomen. Burgers die willen reageren op de inhoud van het verslag worden opgeroepen vooral het reactieformulier in te vullen. Wij ontvangen uw reactie graag voor 20 september a.s.

Het burgerjaarverslag zal geagendeerd worden voor de opiniërende raadsvergadering van 17 oktober a.s. De raadsleden krijgen dan de gelegenheid op de inhoud te reageren. Burgers die mondeling willen reageren kunnen dan gebruik maken van het spreekrecht.

Klik op onderstaande link om het burgerjaarverslag 2005 te downloaden.

Burgemeester Buijserd is heel benieuwd naar de reacties!

Burgerjaarverslag 2005