Ingezonden persbericht


Cartesis stelt Eduardo Sergio Sanchez aan als Chief Operating Officer Voormalig topman MicroStrategy brengt ervaring naar snel groeiende BPM-aanbieder

Utrecht - 6 september, 2006 - Cartesis, wereldwijd de toonaangevend specialist in finance en performance management software, maakt vandaag de aanstelling van Eduardo Sergio Sanchez als Chief Operating Officer bekend. In deze functie is Sanchez verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten wereldwijd. Hij gaat de wereldwijde verkoop managen en coördineren en wordt eindverantwoordelijk voor het partnerkanaal, consulting, training en support aan klanten.

Voordat hij bij Cartesis begon was Sanchez Corporate Vice President, Worldwide Sales en Services bij MicroStrategy Inc. Hij werkte hier vanaf 1993 en speelde een belangrijke rol in de groei van het bedrijf. MicroStrategy Inc. is in die periode uitgegroeid tot één van de meest prominente spelers in de business intelligence-markt en één van de meest winstgevende software-organisaties ter wereld.

Eerder bekleedde Sanchez functies als Electrical Engineering en Operations Research Consultant in zijn geboorteland Argentinië en in de VS, waar hij klanten had in heel Europa en Japan. Hij is afgestudeerd aan de George Mason University in Systems Engineering en aan de universiteit van La Plata.

"Cartesis maakt momenteel een enorme groei door, wat blijkt uit de stijging van software-inkomsten met 28% wereldwijd en 57% in Noord Amerika in boekjaar 2006", aldus Didier Benchimol, CEO van Cartesis. "Om deze groei voort te zetten moeten we de juiste mensen op de juiste plek hebben. Eduardo heeft bewezen erg succesvol te zijn in vergelijkbare functies en we zijn er zeker van dat we gezamenlijk Cartesis naar de top in performance management software wereldwijd kunnen krijgen."

"Om juist in deze periode bij Cartesis van start te gaan vind ik een grote uitdaging", aldus Eduardo Sergio Sanchez. "Organisaties worden continu geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van financiële rapportage, corporate governance en performance management en ik weet zeker dat Cartesis hét bedrijf is om hen hierin te ondersteunen."

Over Cartesis
Cartesis is wereldwijd de toonaangevende specialist in finance en performance management software met meer dan 1.300 klanten, 600 medewerkers en 200 wereldwijd verspreide consultants. Cartesis is opgericht in 1990 en zorgt voor inzicht, controle en betrouwbaarheid door het samenbrengen van informatie, mensen en processen bij veeleisende multinationals zoals Air France, KLM, Danone, Diageo, Nissan, Arcelor, Rabobank, Frans Maas en Océ. Meer dan 24% van de Fortune Global 100 ondernemingen maakt gebruik van Cartesis' diepgaande financiële expertise en op standaarden gebaseerde technologie voor compliance, financiële consolidatie, management reporting, planning, budgeting en forecasting. Het systeem maakt gebruik van één enkel datamodel en is bestemd voor meerdere geografische en business segmenten. Microsoft, Accenture, Bearing Point, E&Y, KPMG en PWC behoren tot een van de partners van Cartesis. De onderneming heeft klanten in 44 verschillende landen en heeft kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Norwalk (CT), Parijs, Tokio, Toronto en Utrecht. Kijk voor meer informatie op: www.cartesis.nl.

All cited names and/or trademarks are the property of their respective owners.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien van LEWIS PR: Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Cartesis, kunt u contact opnemen met Annemieke van Baal - Marketing & Communications Manager Benelux: Tel: +31 (0)6 22 361 017
E-mail: avanbaal@cartesis.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

PRWEEK UK - Top ten all-sector agency, 2005
PRWEEK UK - Number one in technology PR league, 2003, 2004, 2005 The Sunday Times - Top 100 best small companies to work for, 2005 The Holmes Report - Top 10 Multinational consultancies to work for, 2005 The Holmes Report - Best consultancy to work for, 2004 Financial Times - Top 20 best places to work, 2004 PRWEEK US - Fastest climbing technology agency, 2004