De Nederlandse Bank


Wft - meldpunt voor fouten en omissies

Bij het opstellen en redigeren van de tekst van de Wet op het financieel toezicht (Wft) heeft het Ministerie van Financiën de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Door de omvang van de wet en de veelheid van verwijzingen erin, valt echter niet uit te sluiten dat er onbedoeld fouten of omissies in de tekst zijn gekropen.

Mocht u op een fout of omissie in de wettekst (denken te) zijn gestuit, dan wordt u uitgenodigd hiervan melding te doen via de website van het Ministerie van Financiën. Via de hieronder opgenomen link naar de website van het Ministerie van Financiën kunt u op een meldingsformulier aangeven welke fouten of omissies u heeft geconstateerd.

U kunt een eventuele fout of omissie in de Wft melden door bovengenoemd formulier op de website van het Ministerie van Financiën in te vullen en voor 1 mei 2007 naar het ministerie te verzenden. U wordt vriendelijk verzocht om voor elke fout of omissie een apart formulier - per artikel - te gebruiken. Gemelde fouten en omissies in de Wft zullen in een overzicht op deze website worden opgenomen. Daarin zal ook de naam en organisatie worden genoemd van degene die de melding heeft gedaan, tenzij die heeft aangegeven daar bezwaar tegen te hebben.

Het ministerie van Financiën is van plan om medio 2007 een wetsvoorstel in te dienen ter reparatie van de fouten en omissies in de Wft. Gestreefd zal worden alle opgespoorde fouten en omissies in de Wft in deze "reparatiewet" te herstellen.