Holidayline.be koopt grootste informatieve reiswebsite van Vlaanderen Euroreizen.be wordt een nog uitgebreider reisportaal

Op woensdag 6 september heeft Holidayline.be de informatieve reiswebsite Euroreizen.be overgenomen. Meteen steekt deze website ook in een nieuwe look om de gebruiksvriendelijkheid nog te verhogen. Holidayline.be zal Euroreizen.be nog verder uitbouwen als zowel informatieve als commerciële reiswebsite.

De online reserveringen van korte vakanties en citytrips kent een explosieve groei en de overname van Euroreizen.be is dan ook een strategisch belangrijke aankoop in het groeiverhaal van Holidayline.be. De bezoekers zullen evenwel op Euroreizen.be naast citytrips en korte bestemmingen ook verder terecht kunnen voor vliegtuigbestemmingen, vliegtuigtickets, vakantiehuizen en wintersportvakanties.

Internetuitgeverij AT-Europe heeft gedurende 6 jaar gewerkt aan de uitbouw en update van deze informatieve reiswebsite. Met succes, want Euroreizen.be telt nu gemiddeld 250.000 unieke bezoekers per maand. De grootste troef zijn de meer dan 100 toeristische dossiers van vooral kortbije bestemmingen en citytrips. De stap naar het online verkopen van reizen is dan ook een logisch gevolg. AT-Europe blijft de toeristische inhoud van website en nieuwsbrief verzorgen en updaten.

Om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen zullen er een paar wijzigingen en uitbreidingen gebeuren in de loop van de volgende maanden. De eerste stap is reeds gezet met een vereenvoudigde layout en de overgang naar één merknaam: Euroreizen.be. De nieuwsbrief met 30.000 abonnees zal voortaan ook de naam Euroreizen.be dragen en de commerciële pagina's van Eurotrips zijn eveneens geïntegreerd.

Eerst worden de citytripbestemmingen onder handen genomen waarvan u nu al een voorbeeld kan zien op www.euroreizen.be/citytrips/stockholm :

- eigen stadsplannen met aanduiding van de bezienswaardigheden
- nog meer kaarten moeten de reisvoorbereiding eenvoudiger maken
- mogelijkheid om de webpagina door te mailen naar een kennis
- elke pagina kan aangeklikt worden voor een printvriendelijke versie
- navigatiestructuur komt bovenaan elke pagina
- nog uitgebreider toeristische en praktische informatie.


---