Gemeente Capelle a/d IJssel

September cultuurmaand

Het college heeft de maand september uitgeroepen tot cultuurmaand. Een maand waarin veel culture activiteiten gepland staan in de gemeente Capelle. De organisatie is in handen van de Stichting Cultuur en Evenementen Capelle. Het SCEC heeft een gevarieerd programma voor u samengesteld. Alle activiteiten vinden plaats op het Stadsplein. Afgelopen zaterdag is de cultuurmaand met een groot boekenfeest van start gegaan. Op zaterdag 9 september 2006 start het culturele seizoen zoals gebruikelijk met de cultuurmarkt, de kunstmarkt en de Open Monumentendag. In het kader van de cultuurmaand is er ook een extra verrassend avondprogramma. Op zaterdag 16 september 2006 vindt het Straattheaterfestival plaats met een programma met verrassende acts. Met een culturele bijeenkomst voor alle Capellenaren wordt op woensdag 27 september 2006 de cultuurmaand afgesloten in het Isala Theater.

Voor meer informatie kunt u terecht bij het Cultureel informatiepunt Capelle in de bibliotheek aan het Stadsplein, telefoon 010 4586206.

BSN-workshops op de cultuurmarkt

Tijdens de cultuurmarkt worden door Brede School Netwerken diverse workshops aangeboden. Kinderen kunnen in de bibliotheek onder andere deelnemen aan workshops striptekenen, muzikale vorming, theater, rap en percussie. Aanmelden voor de workshops kan op zaterdag 9 september vanaf 11.30 uur bij de BSN-stand. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De workshops starten om:

12.00 uur striptekenen

12.00 uur muzikale vorming

12.30 uur theater

13.00 uur rap

13.30 uur theater

14.00 uur percussie

14.30 uur dichten