Start kaartverkoop Het Feest van Sinterklaas

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 6 september 2006


De zomer houdt hopelijk nog even aan maar er wordt nu al vooruit gekeken naar Sinterklaas. Op zaterdag 25 en zondag 26 november a.s. wordt voor de zevende keer het grootste Sinterklaasfeest gehouden in Ahoy' Rotterdam. Jetix en Mojo Concerts nodigen ook dit jaar weer Sinterklaas met al zijn Pieten uit om samen met zoveel mogelijk kinderen zijn verjaardag te vieren. De kaartverkoop voor Het Feest van Sinterklaas start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Het programma blijft voorlopig nog een verrassing, maar natuurlijk zijn behalve de enige echte Sinterklaas en zijn Pieten ook Ernst, Bobbie en de Rest weer van de partij. In de komende maanden wordt het volledige programma bekend gemaakt. Op Jetix is in de weken voorafgaand aan Het Feest van Sinterklaas elke dag en in het weekend De Club van Sinterklaas te zien waarin Coole Piet, Test Piet en Muziek Piet weer leuke avonturen beleven.

Het Feest van Sinterklaas
Zaterdag 25 en zondag 26 november 2006
Ahoy' - Rotterdam
Entree: EUR 29,50, EUR 25,50, EUR 22,50, EUR 19,50 (excl. servicekosten) Aanvang: 14.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Het Feest van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door SNS Bank, Red Band en McDonald's

Meer informatie: www.hetfeestvansinterklaas, www.jetix.nl en www.mojo.nl

Noot aan de redactie (