ADO Den Haag

Den Haag, woensdag 6 september 2006

Piet van der Pol nieuwe algemeen directeur

NV ADO Den Haag

Piet van der Pol is de door de Raad van Commissarissen aangesteld als algemeen directeur van NV ADO Den Haag. De 34-jarige Van der Pol was de afgelopen drieëneenhalf jaar werkzaam als algemeen directeur van de Velsense betaald voetbalorganisatie Stormvogels Telstar.

De periode tot aan zijn indiensttreding medio oktober zal Van der Pol benutten om zich de organisatie NV ADO Den Haag eigen te maken.

Na zijn afgeronde studie bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode werkte Piet van der Pol geruime tijd als zelfstandig ondernemer. Vanaf januari 2003 is hij werkzaam als algemeen directeur van het in de Jupiler League uitkomende Stormvogels Telstar.

Van der Pol over zijn aanstelling: Ik ben trots en zeer verheugd dat ik vanaf medio oktober als algemeen directeur van NV ADO Den Haag werkzaam zal zijn. De door mijn voorganger gelegde basis biedt de mogelijkheid de opmars van de club verder gestalte te geven. Aan de vooravond van de overgang naar het nieuwe stadion ga ik dan ook met veel genoegen de uitdaging aan om met ADO Den Haag door te stoten naar de top van de Eredivisie.


Noot voor de redactie (

ADO Den Haag