Ingezonden persbericht


Drie nieuwe kantoren Sunny Cars leveren optimale service Met huurauto's Sunny Cars nu ook door Suriname

Nieuw Vennep, september 2006 - Sunny Cars, met ruim 5000 bestemmingen in 90 landen in Nederland marktleider in het verhuren van auto's op de vakantiemarkt, heeft nu ook Suriname in haar portefeuille opgenomen. Met drie kantoren in het voormalige stuk tropisch Nederland (Suriname werd in 1975 onafhankelijk van Nederland) kan Sunny Cars zijn klanten een optimale service bieden.

Oude ANWB borden
Met zijn rijke koloniale architectuur is Paramaribo een boeiende monumentenstad, terwijl in het achterland met zijn tropische regenwoud boeiende ontdekkingstochten kunnen worden gemaakt. Rijden met auto's van Sunny Cars in Suriname is 'fun'. Oude ANWB-borden, in Nederland al lang vervangen, wijzen de weg en wie die weg dan nog kwijtraakt kan overal de weg vragen: iedereen spreekt Nederlands. Via Groningen kan de toerist in het westen van Suriname helemaal naar Wageningen en Utrecht. De Surinaamse plaatsnamen verraden de geschiedenis van het land. En in het oosten, te bereiken via Meerzorg en Utrecht, kan het maar zo gebeuren dat de baas van de pont over de Marrowijne de Nederlandse automobilist in vloeiend Nederlands vraagt om zijn neef in Amsterdam te groeten.

Groei toerisme
Het toerisme in Suriname maakt een snelle ontwikkeling door: Door de toename van het aantal vluchten naar Suriname speelt Sunny Cars in op de groei van het toerisme in Suriname met een kantoor op de luchthaven Johan Pengel International Airport en met twee kantoren in de stad. Eén kantoor aan het Mr. Rietbergplein in het tophotel Torarica en een kantoor in Paramaribo-Noord aan de Kristalstraat.

Alles inclusief en geen eigen risico
De voorwaarden voor het huren van een auto maken Sunny Cars ook in Suriname tot een verhuurder bij uitstek voor de toerist die geen problemen wil. Prijzen gelden voor 7 dagen autohuur en zijn all-inclusive +. Dit betekent dat alle lokale belastingen en toeslagen, WA, CDW en TP-verzekering, een ongelimiteerd aantal kilometers en de kosten voor een extra bestuurder zijn inbegrepen. Bovendien is er geen eigen risico op de verzekeringen dankzij de gratis aanvullende eigen risicoverzekering van Sunny Cars. Zoals overal ter wereld bij Sunny Cars komt de huurder van een auto dus nooit voor onverwachte financiële tegenslagen te staan.

Autotypes
Sunny Cars heeft ook in Suriname voor ieders budget een uitstekende auto beschikbaar.De prijzen voor een week lopen van 299 Euro voor een Mitsubishi Lancer met airco tot 589 euro voor een Nissan Pathfinder. Het huren van een auto kan al vanaf 179 EUR voor een 1,2 en 3-dagen de voordeligste categorie. Een auto van Sunny Cars kan worden gehuurd via reisbureaus, telefonisch bij Sunny Cars of via de website van Sunny Cars: www.sunnycars.nl Daar vindt de klant ook uitgebreide informatie over Sunny Cars, de tarieven en het laatste nieuws.

Voor vragen of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via marketing@sunnycars.nl of telefonisch 0252-62 80 96.

Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product dat wordt aangeboden voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. De in Nieuw Vennep gevestigde broker is marktleider in Nederland en daarnaast ook actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur.

Ingezonden persbericht