Politie Limburg-Noord

Acht tips na uitzending De Gouden Tip

Datum: 6-09-2006
Tijd bericht: 16:33
Plaats: Venlo / Maastricht
De uitzending van het Limburgse opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie op dinsdag 5 en woensdag 6 september, heeft tot nu toe in drie van de vijf zaken tips opgeleverd.

In de zaak van de openlijke geweldpleging in Heerlen hebben zich inmiddels vier personen gemeld, waarbij onder andere de naam van een mogelijke verdachte genoemd is. De politie onderzoekt de zaak verder.

In de zaak van de gewapende overval op de geldloper in Venlo hebben zich drie getuigen gemeld. Met hen is inmiddels gesproken.

In de zaak van de gestolen oldtimer motorfiets in Echt heeft een persoon aangegeven, dat hij wist waar een dergelijke motorfiets stond. Inmiddels heeft onderzoek uitgewezen, dat de betreffende motorfiets niet de motorfiets was, die bij de inbraak in Echt ontvreemd werd.

In de beide andere zaken, de verkrachting in Geleen en de overval op de woning in Leveroy, kwamen geen tips binnen.

Alle zaken staan met de getoonde foto's op website www.degoudentip.tv. Ook zijn de zaken daar in beeld en geluid te downloaden. Mensen die nog informatie willen doorgeven kunnen dat via telefoonnummer 0900 - 88 44 (lokaal tarief). De volgende uitzending van De Gouden Tip is op dinsdag 19 september 2006.