Decos Relatiedag 2006


NOORDWIJK, 20060830 -- Decos Software Engineering heet klanten, geïnteresseerden en partners van harte welkom op de 9e DECOS RELATIEDAG 2006 op donderdag 7 september aanstaande in het Beatrix Theater te Utrecht. Voor onze trouwe klanten is de Decos Relatiedag inmiddels een begrip en voor iedereen die iets met Decos te maken heeft een onmisbare ervaring.

Wat is de Decos Relatiedag?
De Decos Relatiedag is een jaarlijks terugkerend evenement waarin wij onze relaties in informele sfeer informeren over alle ontwikkelingen. Dit jaar alweer voor de negende keer!

Wat kunt u dit jaar verwachten?
Zoals altijd wordt het een zinvolle, maar tevens zeer gezellige dag. Middels een aantal interessante presentaties informeren wij u over de ontwikkelingen binnen het vakgebied, de organisatie Decos en natuurlijk onze applicaties.
Het programma zal bestaan uit plenaire sessies met interessante key-note speakers en een negental parallelsessies die zullen worden ingevuld door onze klanten, partners en Decos zelf met best practices en praktijkcases.
Ook is er dit jaar weer een bedrijvenmarkt waar u stands van onze partners kunt bezoeken.

Voor wie is de Relatiedag?
De Decos Relatiedag is voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen bij Decos en het vakgebied Informatie management. Uiteraard rekenen we op de komst van al onze klanten, maar deze dag is zeker ook interessant voor partners, adviseurs en organisaties die zich orienteren op oplossingen voor het digitaal beheren van informatie.
Deze dag is dé gelegenheid om kennis te maken met (andere) Decos-gebruikers en hun ervaringen te horen.

U kunt zich inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Het programma zal over enige tijd op deze pagina geplaatst worden.

relatiedag2006.decos.nl/





Omar Hadra