Tramtrekken

HBO studenten gaan er hard aan trekken dit jaar

ROTTERDAM, 20060905 -- Omdat de oudste HBO studentenvereniging dit jaar 95 jaar bestaat, worden er in de maanden september en oktober lustrumactiviteiten geörganiseerd. Dit programma begint in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam aansluitend op de jaaropening van het nieuwe collegejaar.


Op deze dag, woensdag 6 september, wordt er tussen 15u en 17u een wedstrijd tramtrekken georganiseerd op het tramspoor aan de G.J. de Jonghweg te Rotterdam. Hier wordt een oude tram van de RET zo snel mogelijk over een korte afstand vooruit getrokken. De teams bestaan uit ongeveer 7 studenten of medewerkers per opleiding.

Met deze activiteit wil asv AUGUSTIJN vooroordelen onder studenten uit de weg helpen door te laten zien dat niet iedere studentenvereniging hetzelfde is. Het draait bij ons niet om verplichtingen, maar om gezelligheid. Eigen inbreng is hierbij juist van groot belang. Het motto van deze activiteit is "Je trekt 't dit jaar niet alleen!" Wij hopen woensdag aanstaande op een mooie aftrap van ons 19e lustrum.



asv AUGUSTIJN