KPN NV


KPN maakt flexibel werken mogelijk met Mijn PC Online KPN breidt zijn aanbod van online-diensten voor het MKB opnieuw uit. Vanaf nu hebben ondernemers met de nieuwe dienst Mijn PC Online via internet overal toegang tot hun pc op de zaak. Ze kunnen zo veilig en snel bij hun e-mail, documenten en presentaties. Mijn PC Online maakt deel uit van de serie Applicaties Online van KPN.

Mijn PC Online biedt ondernemers veel vrijheid en flexibiliteit: ze kunnen werken waar en wanneer ze maar willen. Gebruikers van Mijn PC Online kunnen met een inlognaam en wachtwoord overal online inloggen op hun pc op de zaak, via bijvoorbeeld een PDA, privé-pc of laptop. Hiervoor is alleen een internetverbinding nodig. Ondernemers hoeven niet zelf te investeren in een netwerk, software of beveiliging. Dat levert een aardige kostenbesparing op.

Optimale dienstverlening De toegang tot de gegevens is snel en veilig geregeld. Bestanden kunnen eenvoudig worden geraadpleegd ongeacht de locatie. Zo heeft een makelaar op locatie direct toegang tot informatie over huizen die op zijn pc op de zaak staat. En een consultant kan thuis een belangrijke presentatie afmaken waaraan hij op zijn werk begonnen is. Dat maakt een snellere en professionelere dienstverlening aan klanten mogelijk. Mijn PC Online is ook veilig, omdat er voldaan wordt aan de hoogste eisen door onder andere het gebruik van geavanceerde wachtwoordbeveiliging en gegevensbescherming, maar ook door gegarandeerde afsluiting van de verbinding na afloop van een sessie. Hierdoor krijgen ongewenste bezoekers geen kans.

Applicaties Online
Mijn PC Online is de nieuwste toevoeging aan Applicaties Online. De software is ontwikkeld door Citrix Online, een onderdeel van Citrix Systems (Nasdaq: CTXS), wereldleider op het gebied van access infrastructure oplossingen. Eerder dit jaar werden Exact Online, Back-up Online, Exchange Online en CRM Online geïntroduceerd. Deze online-applicaties worden centraal bewaard en beheerd. Gebruikers hebben automatisch de nieuwste software tot hun beschikking, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over installatie en updates. `Hiermee komen we tegemoet aan de behoefte van veel ondernemers aan totaaloplossingen. Ze willen bij één leverancier alles in één keer regelen', aldus Henjo Groenewegen, directeur Zakelijke Markt bij KPN. `Meer online-applicaties zullen volgen. Daarvoor is KPN in gesprek met verschillende, kleine en grote softwareleveranciers.' Actuele informatie over de online-diensten is te vinden op kpn.com, trefwoord `Applicaties Online'.

Over Citrix
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq:CTXS) is wereldleider op het gebied van access infrastructure oplossingen en de meest vertrouwde naam voor veilige toegang voor bedrijven en particulieren. Bijna 60 miljoen mensen in meer dan 160.000 organisaties over de hele wereld gebruiken Citrix elke dag. Onze software geeft mensen veilige en goed georganiseerde toegang tot zakelijke informatie, waar die zich ook bevindt - on demand. Tot de klanten van Citrix behoort 100% van de bedrijven uit de Fortune 100, 99% van die uit de Fortune 500 en 97% van de bedrijven uit de Fortune Global 500. Citrix is gevestigd in Fort Lauderdale, Florida en heeft vestigingen in 22 landen en circa 7.000 distributie- en alliantiepartners in meer dan 100 landen. Kijk voor meer informatie op www.citrix.com.

Over KPN
KPN biedt telefoon-, internet- en televisiediensten aan klanten door gebruik te maken van het vaste netwerk in Nederland. Voor zakelijke klanten biedt KPN, zowel nationaal als internationaal, een breed scala aan diensten, variërend van spraak-, internet- en datadiensten tot het volledige beheer van uitbestede ICT-diensten. Aan zowel particuliere als zakelijke klanten worden in Nederland, Duitsland, België en West-Europa mobiele diensten aangeboden.

Per 30 juni 2006 bediende KPN met 28.536 medewerkers (26.033 fte's) 6,4 miljoen klanten met een vaste telefoonaansluiting en 2,3 miljoen internetklanten in Nederland alsmede 22,2 miljoen mobiele klanten in Duitsland, Nederland en België. KPN is in 1989 verzelfstandigd. De aandelen zijn genoteerd aan de beurzen van Amsterdam, New York, Londen en Frankfurt. Kijk voor meer informatie over KPN op www.kpn.com.